Dagens shopping

Hej i sommarvärmen!
Vilken underbar dag vi haft här nere i blekinge, tror det har varit så överallt i landet. Minsann börjar inte fräknarna titta fram och lite solbränd har jag nog blivit. Vill inte sitta och pressa längre så som jag gjorde när jag var yngre. Man hör ju så mycket negativt med solen, ja på huden i alla fall. Känns lite läskigt när man tänker på alla somrar då vi seglat på havet och bränt oss nåt alldeles i solen. Syster somnade med ena handen på låret och gick sedan hela sommaren med en hand som syntes ganska bra på låret. Vi är väldigt olika i mycket, jag älskar solen, hon hatar är väl o ta i, men starkt ogillar solen. Hon har ett komplicerat förhållande till sol och bad. Ibland måste hon ju för barnens skull, hon sitter då under parasoll och smörjer in sig med sunblock...Ett år var hon lite snabb med insmörjningen och det blev väl inte så jämt. Dagen efter var hon kamouflagefärgad, det var enda gången den sommaren som hon var vid havet.

Jag har varit och handlat lite för mitt presentkort jag fick i födelsedagspresent av syster och bror. Känns ju trist att ta på sig tröjorna man haft hela vintern, polo och stickat, som jag visserligen gillar men nu vill jag ha något färggladare.

Jag och dottern och Mini gick ner i byn. Jag skulle även ge dottern ett nytt hål i örat. Hon har redan ett i var öra men ville ha ett till, jag tycker att hon varit duktig och hjälpt mig med Mini så det bjöd jag på (utan makens medhåll...). Vi gick in på Ichi och hittade lite smått och gott.

199625-104

Jag köpte en tunika/klänning och en topp

199625-106

Dottern fick nya skor

Ha en trevlig helg, kramar Maria

Kommentarer
Postat av: Thea

Ja, här är det också sommar !=)

Hoppas ni får en härlig helg! Vi syns.

KRAM

Postat av: Christina

Tack för dina goda råd hos mig! Ja, solen är stark och man får passa sig för att inte bli bränd. Jag får själv mängder med fräknar i solen :-)
Ha en riktigt härlig helg. Kram!

2007-04-13 @ 19:06:01
URL: http://pratbubbla.blogg.se
Postat av: Cina

Mmm, riktigt härligt väder även här i norr- våren är en månad tidig häruppe :)! Ha en jättehärlig helg, kram!

2007-04-13 @ 19:24:18
URL: http://cinamedmera.blogg.se
Postat av: tina

Ja,nu är det härligt, här har vi också haft riktig sommarvärme idag!! Har passat på o njuta i solstolen (insmord med solfaktor)!! I helgen ska vi visserligen försöka måla färdigt och tapetsera rummet, men ska försöka komma igång ganska tidigt så man kan ha det lite lugnt på eftermiddagen och kvällen!! Ha en riktigt skön och solig helg!
Kramar Tina :)

2007-04-13 @ 19:27:31
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Maria

Ja så skööönt med lite värme!!!!

Apropå att vara anonym bloggare...jag försöker så gott det går men idag fick sambon en kommentar av en KILLE som hittat min blogg!! å fattade att det var jag!!! Heeelt otrooligt... Vilka detektiver det finns...=)
Ha det bra i helgen!! Kram!!!

2007-04-13 @ 20:49:10
URL: http://www.mariakoden.blogg.se
Postat av: julia

fint fint^^

2007-04-13 @ 21:36:14
URL: http://jsf.blogg.se
Postat av: Sussi

Härligt m shoppardagar!!
Har åxå haft en helt förträfflig sådan idag :)

Gonatt på er, trevlig helg!!

2007-04-13 @ 23:35:55
URL: http://sussibussi.webblogg.se
Postat av: Love

Men åhh vilka fina kläder och skor! :-)

2007-04-14 @ 10:30:24
URL: http://loveorhates.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback