Omflyttning!!

Hej där!!

Just nu väntar jag på att kompisen C o hennes dotter L ska komma. Tänkte att jag kunde passa på att blogga lite då. Idag känns det verkligen som höst. Gula löv singlar ner på gräsmattan men luften är ljummen.  Det är väl oundvikligt att hösten är på väg.

Imorgon börjar skolan.......det är väl inga glada miner över det precis. På torsdag är det föräldramöte...... alla redan, i dotterns klass. Japp de går ut hårt. Skolresan som ska äga rum i september ska diskuteras. Vi föräldrar o lärare tyckte att de skulle åka så tidigt som möjligt när skolan börjar, för de brukar bli så tajta av en skolresa o då är det synd att lägga den i maj när de sen slutar i juni.......andas...det var en lång mening.

När jag köper något nytt kan jag gå o flytta runt mina prylar hur mycket som helst innan jag hittar rätt plats för mina kära ting. Satte en annan vas jämte mina ljusstakar, det blev bättre, detta lilla runda bord har verkligen varit föremål för min omflyttning många gånger. Nu ska ni få slippa se det mer......lovar, tror jag.

Ha en fin dag, kramar 

image365

Vas o blommor inköpta på ica maxi, blommorna var skitbilliga (ursäkta språket), 6.90 styck......

Kommentarer
Postat av: Johanna

*fniss* känner igen mej...kan gå runt å vinkla och vrida på saker länge innan jag har bestämt mej..*ler*

Postat av: Sofie

Nej, skolan brukar ju inte vara någon höjdare när den startar om efter en lång, skön sommar med sovmornar :) Som tur var brukar ju skolrutinerna ganska snabbt sätta sig. Vad snyggt det blev med den där vasen mot ljusstakarna. Lite lekfullt med formerna! Kram /Sofie

2007-08-21 @ 14:48:56
URL: http://lufthav.blogg.se
Postat av: Liza

Japp, så är det för mig också - flyttar runt grejer hela tiden! Har varit i Luleå idag och hann gå i en del affärer, hittade en del Cult till 70% rabatt??!! + en grej som INTE var rabatt men fick följa med i alla fall.. allt kommer på kort inom kort!!! =) Snyggt arrangerat!! Blev kanonbra med vasen till ljusstakarna, fina former ihop!
Kram!

2007-08-21 @ 18:16:04
URL: http://vardagslycka.blogg.se
Postat av: Mariakoden

Det blev bra med vasen till ljusstakarna!!
Har tittat på liknande vaser fast dom var genomskilniga (stavning=osäker)
Snyggt!!!
Gu så less jag är på att städa...städar å röjer å barnen drar fram mer å meeer.....
Suck....
Ha det så kul med ditt besök!!!
Kram på dig!!

2007-08-21 @ 19:45:46
URL: http://www.mariakoden.blogg.se
Postat av: tina

Nu ska du få höra....jag har köpt likadanasånaljusstakarsomduharåsomjagvilleha......
alltså har jag härmat dej:O.....men jädrans vad snygga dom är....kunde inte låta bli=O=)...fast jag köpte en stor och en liten...så jag har inte härmat riktigt ändå....nu ska jag bara se var de ska stå...är just sån som du beskriver...springer runt som en vettvilling med grejer i händerna och håret på ända,för att hitta den ultimata platsen hihi!!! Här färgas det hår...J färgar sitt som är lite utvuxet...och sen ska det i blekmedel pust!!!! och sen ska det bli lite rosa i luggen (under luggen) tror du vi har att göra ikväll????? Bäst att återgå till färgeriet som är inhyst i badrummet =)
Hörs snart !!!!Kraaaam!

2007-08-21 @ 19:56:39
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Cina

Hahaha, jag går också och flyttar runt saker innan jag blir nöjd! Gillar verkligen vasen- jättefin! Jag handlar aldrig på Ica Maxi- får kanske börja med det :)!
Även jag känner av lite bloggtorka, blir nog bättre när vardagen kommer igång ordentligt och hösten är här!
Kram och ha en fin kväll!

2007-08-21 @ 20:24:55
URL: http://cinamedmera.blogg.se
Postat av: Lisa

Men duuu...vi gillar ju att se dina omflyttningar! Kram!

2007-08-21 @ 20:33:43
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se
Postat av: pia

VA! sååå fina grejor på Ica Maxi! Ja det finns många ställen som överraskar, billigt, bra å supersnyggt. PS.det är kul med dina "omflyttningar". kram

2007-08-21 @ 20:47:32
URL: http://baramittlillahem.blogg.se
Postat av: Karin

Maken är lärare och han menar att det är bra att lägga skolresor i början av terminen av precis den anledning som du skrev.

2007-08-21 @ 21:03:16
URL: http://hemochliv.blogg.se
Postat av: Malinbayard

Jag fortsätter så gärna att titta på dina fina ljusstakar och vas. Extra roligt att handla när det är fyndpriser!!!
Dottern fick prova en alldeles ny häst i dag, det gick så bra så. Sedan åkte vi och såg de sista 20 minutrarna av fotbollsmatchen också.

2007-08-21 @ 22:39:42
URL: http://malinbayard.blogg.se
Postat av: Helen

Ja det är inte lätt alltid, eller ganska sällan om jag ska va ärlig. Har blivit lite bitter så jag rekommenderar alla att tänka en gång extra innan man blir tillsammans med någon med barn. Ha det bra!

2007-08-22 @ 13:16:36
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: Pia

Fanns ljusstakarna i fler färger skulle kunna tänka mig vita. De var så snygga.

2007-08-22 @ 21:22:55
URL: http://vitahuset.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback