Lameller, lameller.....

Hejsan!!

Ännu en dag i pysselns tecken......jodå vädret tillåter inomhusaktiviteter. Denna sommaren har det badats ovanligt lite, men det är ganska ok ändå. Har man som vi en del att göra hemma så blir man inte rastlös, barnen fixar med sitt så det är inte så att vi behöver ha dåligt samvete.

Maten är ju ett kapitel för sig när alla är hemma. Middag ska ätas runt två-tiden, o vad som ska ätas är väl oftast mitt huvudbry. Är ju så trött på att laga vardagsmat men har kommit på ett knep som jag gillar. Har jag färs/fläskfilé/kotlett/kycklingfilé  hemma så brukar jag googla på tex. kycklingfilé + recept o så får man en massa bra tips. Så gjorde jag idag o det blev Grekisk kyckling med pasta till middag, gott.

Jo, detta har jag o maken roat oss med, satt upp lamellgardiner framför vår garderobsvägg i sovrummet. Vi har inga dörrar där, än, har lite svårt att bestämma oss för vilka vi vill ha. Fram tills nu har vi haft draperi där, o det har retat gallfeber på mig genom att hänga snett o glipa.....Detta är ett bättre alternativ, men vilket jobb det var att få till det.......

Kramar på er alla...

image284

image285

Kommentarer
Postat av: Malinbayard

Vad FINT det blev!
Jag är också en sådan som har ett "baslager" av kött i frysen. Bor på landet så det är inte bara att gå ner till affären varje dag då middagstid börjar närma sig.

Postat av: sara

kan tänka mig att det inte är helt lätt att få till det med lamellgardiner. men det ser snyggt ut!

2007-07-24 @ 18:57:09
URL: http://www.micasa.blogg.se
Postat av: Mariakoden

Men ååå....Så smarta ni är! Å resultatet blev ju jättebra!!!!
Apropå recept så beh man inte kokböcker längre...man bara googlar!! (fast det är ju sååå kul med kokböcker så man kan ju inte hålla sig!!!!)Men äter ni middag kl två!!!??????
Ha det bra! Kram!!

2007-07-24 @ 19:03:19
URL: http://www.mariakoden.blogg.se
Postat av: Åsa.S

Nice!
Snyggt bäddad säng också, lite hotell-känska sådär!

2007-07-24 @ 20:21:35
URL: http://glansigyta.blogg.se
Postat av: Johanna

Så snyggt och fräscht, men vet oxå av erfarenhet att det är ett..hm..minst sagt pilligt jobb =)
Kram

2007-07-24 @ 21:25:54
URL: http://radhusidyll.blogg.se
Postat av: Mariakoden

Hej!! I dag är jag snabb att kommentera=) Tänkte säga att det är bra att ni har rutiner!! Jag ska försöka lära mig av dig!! Jag är såååå dålig.... å spec med mat!!! Det är mest sambon som kockar här hemma!!!
Har du inga bra mattips?????
Kram å gonatt!!!!

2007-07-24 @ 21:48:23
URL: http://www.mariakoden.blogg.se
Postat av: Thea

Riktigt snyggt blev det.
Ja, draperier gör oftast mig tokig också...
Håller med om att vardagsmat är lite tråkigt, men bra idé att googla om det.
Brukar kolla in Coops receptbank ibland. Där hittar man ofta bra och nya recept.
Tack för kommentar hos mig tidigare./Kram

2007-07-24 @ 21:58:53
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: Kix

Stilrent och snyggt tycker jag!

2007-07-24 @ 22:43:56
URL: http://kixkoll.blogg.se
Postat av: Linda

Det vart jätte snyggt,, oj vad fint du bäddar sängen.. Gjorde veckans matlista idag & det tog 1 tim att komma på något, helt tommt på ideer, hade ju glömt att man kan kolla på nätet eller tastline är också bra..
God natt.. Kramis

2007-07-24 @ 23:12:06
URL: http://frularsson.blogg.se/
Postat av: tina

Men det där blev ju superfint!! Vilken smart idé...
Blev sittandes vid tvn sent...därav den sena bloggningen=) Såna lamellgardiner har vi kikat på hos Jysk...skulle vilja ha såna i v-rummet och kanske som insynsskydd när uterummet blir färdigt. Vilka bra regler ang datasittningen ni har hemma...det skulle behövas här hemma också...men killarna säjer att de ingår i ett lag
i WOW,world of worldcraft...hehe stavade jag rätt nu...och där spelar dom mycket och länge och vid bestämda tider...ja,jag går på det !!!!!????men ibland blir det bara för mycket,så då går jag och
drar ur kontaktern till routern..stavningen igen... och de får gott finna sej i det! Nu ska jag sussa...nattinattiosovgott!!!
Kramar

2007-07-25 @ 00:29:24
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Karin

Vilken bra idé! Och så blev det supersnyggt och fräscht. Ja, visst är det trist att man badat lite (för min del läs aldrig) i sommar men det är som du säger- man fyller dagarna ändå.

2007-07-25 @ 09:16:49
URL: http://hemochliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback