Vårt kök

Hej

Idag har jag och syster och Mini varit i den lite större grannstaden. Systerns äldste son fyller 12 imorgon. Ute i god (not) tid som hon är ville hon åka till stan och handla de sista presenterna. Träffade våran bror som bor i stan och en kompis till mig och syster. Tog en lååång fika med kladdkaka, mmm. Sen blev det en sväng på stan och presenthandling. Jag var väl inte så sugen för jag och maken ska till den ännu större staden imorgon. Maken ska till lasarettet för en del provtagning och jag passar på att gå på stan då. Trodde jag skulle få i alla fall dottern med mig, men nej. Hon ska sova över hos en kompis och store grabben ska sova hos tjejen. Mellankillen ska nog sova hela dagen när vi är iväg. Han kan sova, riktigt länge... Gå i affärer är inget för honom.

Hoppas jag hittar något snyggt tyg som jag kan göra något kul med. Så det blir inte att vi börjar med hallen imorgon heller, suck. Vi ska ju på kalas på kvällen så vi hinner väl knappt börja förrän det är dax att åka på kalas. Söndagen hoppas jag på...

Visar lite bilder ifrån vårt kök, det är inte så stort, men det är desto mindre... Vi gjorde ju som sagt om köket för snart tre år sedan och det blev ett kök ifrån Ikea. Vi hade "speglar" på de gamla skåpluckorna och jag visste att jag ville ha något lättstädat. Luckorna därnere är av björk, och frostade glasluckor däruppe. jag är faktiskt riktigt nöjd med dem. Vill ju ha inbyggnadsugn och häll o kyl i rostfritt, men som sagt de gamla är i för bra skick för att göra sig av med. Vid barbordet blir det frukost och lite lättare luncher, alla andra måltider äter vi i vardagsrummet. Har inga före bilder, annars skulle ni få se hur hemskt det såg ut innan.

Hoppas ni får en trevlig helg och tack för alla trevliga kommentarer, de förgyller min dag, många kramar till er alla, Maria

image38


image40


image41

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jättefint kök!

Postat av: tina

Gillar ditt kök!! Och vad mysigt med en braskamin i anslutning till köket..vill ha!!Vi satte också in ett Ikeakök när vi renoverade och jag är jättenöjd, men idag hade vi nog gjort som ni, valt släta luckor...myyycket lättare att hålla rent!! Ni har verkligen en vackert hem!!!
Ha nu en go helg!!
Kramar Tina:)

2007-03-16 @ 17:12:13
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Kaffebönan /Pialotta

Kanonfint kök du har.. hur mysigt som helst.
Vet faktiskt inte hur jag kom in hit till dej.. är ute på en liten runda med nya "ansikten" en stund innan maten ska in i ugnen.
Shoppa är alltid kul, både heminredning och kläder.
Jag bor i lägenhet så det är inte så mycket jag kan göra att förändra i snickeri precis, men annat går ju.
Skön helg på dej

2007-03-16 @ 18:26:11
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: Kix

Va fint kök du har!
Trevlig helg till dig med! Vi får hoppas på mycket sol!! :-)

2007-03-16 @ 18:54:41
URL: http://kixkoll.blogg.se
Postat av: Petra

det ser jättesnygtt ut. Vi har som många andra oxå gjort kök nyligen, vi hade oxå valt annorlunda om vi skulle gjort om. Då hade det blivit släta luckor, kan jag säga. Dem två höga krukor eller vaserna i fönstret var superdupersnygga. Får man fråga var dem är köpta och om vad det är för märke? Gillade dem jättemycket. trevlig helg. kramizar

2007-03-16 @ 23:43:05
URL: http://petram.blogg.se
Postat av: Vicke

Superfint kök ni har :)
Trevlig helg!

2007-03-16 @ 23:55:37
URL: http://www.vickes.blogg.se
Postat av: Thea

Håller helt med övriga - ett jättesnyggt kök har ni, där förstår jag att ni trivs. Så härligt med kaminen. Fint i fönstren oxå!!

Kram och trevlig helg!

2007-03-17 @ 08:54:47
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: Stina

Väldigt snyggt kök. Kram Stina

2007-03-17 @ 10:09:48
URL: http://hemmapalandet.blogspot.com
Postat av: Greta

Men så fint du har det! Allt är tydligen redan sagt så jag kan bara instämma med övriga. Ser gott ut med kaminen i köket, kan tänka mig hur mysigt det är när snålblåsten viner runt hörnet. ;-)

2007-03-17 @ 11:31:42
URL: http://gretaska.blogg.se
Postat av: Scaniatjejen

Instämmer med alla som redan sagt att köket är toppenfint! Färgen ni har på väggarna skulle jag önska att jag hade i min lägenhet också. Och vilka läckra krukor!

2007-03-17 @ 21:54:51
URL: http://scaniatjejen.blogg.se
Postat av: Karin

Wow vilken känsla för inredning och design du har! Jag önskar att jag hade samma feeling själv! Keep up the good work! :)

2007-04-04 @ 14:33:43
URL: http://smakakarin.blogspot.com/
Postat av: Elin

Va fint kök! Var har du köpt hyllan som micron står på? Hade behövt göra samma sak hemma hos mig

2008-02-21 @ 11:37:09
Postat av: MO

Hoppas du ser detta Elin, visst inte riktigt var jag skulle svara dig men gör ett försök här...Först, tack....Hyllan är köpt på Ikea, även konsollerna, ha de fint

2008-02-21 @ 19:03:26
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: Nicolaielizabeth

Congratulations on a job well done. Thanks

2009-03-30 @ 12:20:41
URL: http://nicolaielizabeth.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback