Mina oäktingar....

Hej hopp!!

Vad glad jag är idag.......sååå många fina kommentarer som jag fått i inlägget innan har jag aldrig fått förut. Jag tackar och bugar och ni ska veta jag blir jätteglad, sen är det lika kul att hälsa på hos er och kika hur ni har det. Jag instämmer med någon som skrev att det är roligare att titta in hos andra bloggare än i inredningstidningar, det är mer äkta på något vis. I vissa tidningar ser man kanonfina hem och så blir man lite avis......sen står det att det är någon iredare som inrett hela hemmet, då tappar det tjusningen lite. Jag har fått så mycket inspiration från bloggare över hela landet och det är jättekul. Ni är alla värda en JÄTTEKRAM......ingen nämd och ingen glömd.

Jag tänkte visa mina oäktingar....låter värre än det är, mina barn är så äkta de kan bli, fast de fötts utanför äktenskapets heliga band, fast nu är jag en ärbar kvinna (hmmm, tjej, vill jag kalla mig).....

Förbered er, nu kommer det mååånga bilder....

image473

image474

image475

image476

image477

image478

image479

image482

image483

Så nu har jag tråkat ut er med en del av mina oäkta blommor, jo lite gröna fingrar har jag, tex svärmorstungor klarar jag galant, fast det klarar väl de flesta. De fotar jag en annan dag, när den äkta varan kommer fram.

Ha en härlig eftermiddag/kväll, kramar till er alla
Maria

Kommentarer
Postat av: Malin

Åhhhhhh vad fiiina oäktingar. Jag vill ha! Jag älskar plastblommor som ser så naturtrogna ut. Vet du, jag har nästan mbara konstgjorda, är ingen hejjare på att sköta om dom tyvärr. Synd dom ska vara så dyra men i bland kan man hitta lite billigare. Men å andra sidan kostar det att köpa "riktiga" också om & om igen om man slarvar med dom. :) Du ska vara nöjd med dina snyggingar.

Tack för fin kommentar om hallen. Blev glad för kudden. Kul att ha lite "tema" som med dalahästar.

Ha en bra kväll! Kram

Postat av: Malinbayard

Tror bestämt att jag ska börja med oäktingar jag också. Jätte fina!
Har ju EN förresten, den är med på inlägget från mitt köksfönster, fick "den sortens" Orchidee av min svärmor och jag blev så glad.
Hade ju dessutom fått en kommentar om att den var FIN och satt i hop det med mina och/eller Herr Bayards gröna fingrar. Snällt tänkt minsann.

2007-10-11 @ 16:05:41
URL: http://malinbayard.blogg.se
Postat av: tina

Åååå vad jag gillar dina oäktingar!!! Tänk,förr hade jag hur mycket blommor som helst hemma...men med åren har det bara blivit färre och färre....kan det bero på "vanskötsel"???? Nä,tror iof inte det men jag tycker om när det ser enkelt och stilrent ut...å det gör det hos dej...dina oäkta vänner förgyller verkligen krukorna!!! Ska härma!!!!!! Japp,det blir till att kolla den nya serien ikväll..den verkar jättebra!Gillar dramaserier..och nu när det är höst blir det ju att man sätter sej vid tvn ganska tidigt på kvällen!!!! Och,du ska ta åt dej av alla kommentarer du får...du har ett jättefint och snyggt hem Maria.....önskar att det vore DH där du bor så JAG kunde komma hem till dej=D hihi,nu blir det ju DU/NI som hälsar på hos oss...å det ska bli himla kul!!!!! Nu ska jag laga mat åt hungriga tonåringar och en hungrig man...tror minsann hunden är hungrig också!!!
Kram i kubik!!!!

2007-10-11 @ 16:18:41
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Salme

Det tog sin lilla tid innan femöringen trillade...oäkt...???
Trög som jag är så...Men..
Men , herregud vad snyggt, stiligt och vackert. Du tråkar inte ut mig i allafall så mer , mer , mer TACK

2007-10-11 @ 16:45:52
URL: http://salmeh.blogg.se
Postat av: Emilie

Åh så tjusig! skall införa lite grönt i hemmet jag med :) nej det är inte jag haha. är lite yngre än så måste jag säga.

nu ska jag dra och jobba.. usch vad jag inte har lust att gå ut i snön :(
Kram

2007-10-11 @ 17:14:37
URL: http://homedesign.blogg.se
Postat av: Chrissie

Var tvungen att titta på dina bilder flera gånger. De ser ju väldigt naturtrogna ut. Just nu har jag väldigt dåligt samvete... fick en jättevacker cyklamen i lördags och den håller på att börja vissna REDAN, trots att jag försökt sköta den efter alla konstens regler.. Borde kanske gå över till fler oäkta ;-)
Kram och trevlig kväll!

2007-10-11 @ 18:22:08
URL: http://vardagssnack.blogg.se/
Postat av: timon

Oj, va fina! Såg ju verkligen inte ut som oäktingar! :) Jättefina krukor också!

2007-10-11 @ 18:32:10
URL: http://timonhom.blogg.se
Postat av: Camilla

Vad praktiskt med oäkta blommor, de är ju så fina och naturtrogna numera, så man ser ju ingen skillnad. Jag har också ett par gröna bollar som kräver noll vatten. :) Tänk förr i tiden när plastblommor var riktiga plastblommor i "blombukettsfärger"... *ryser*
Kram!

2007-10-11 @ 18:40:36
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: svartpeppar.blogg.se

nu blev jag kär. i din tapet!

2007-10-11 @ 18:58:46
URL: http://svartpeppar.blogg.se
Postat av: cissan

så fina dina växter är, jag har inte hittat några såna fina här. Har iofs inte letat så noga, men ändå =)
Roligt att du fått så många fina kommentarer, det är du värd!
kram

2007-10-11 @ 20:17:31
URL: http://www.dsign.blogg.se
Postat av: Isabelle

Nu påminde du mig om att jag måste köpa nya blommor. Både utomhus och inomhus. Sovrummet har varit utan alldeles för länge. Och förresten, tänk vad mycket finare alla dessa "oäkta" blommor har blivit. Dom ser verkligen naturtrogna ut nuförtiden. :-)

2007-10-11 @ 20:48:21
URL: http://fixaodona.blogg.se
Postat av: Helen

Många oäktingar blir det... :D Snyggt och gött att ha något som håller sig snyggt utan skötsel ju!

2007-10-11 @ 21:27:36
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: Anna

Oäktingar rules =)

2007-10-11 @ 22:38:30
Postat av: Sandra

Jag ser genast fördelen med plastblommor, man kan inte
torka ihjäl eller övervattna dom :) Det är ett återkommande problem här hemma, vet inte vad jag ska skylla det på? Virrighet eller ogröna fingrar? Ha en trevlig helg! Kram Sandra

2007-10-12 @ 01:15:07
URL: http://tjohalia.blogg.se
Postat av: Ulla

Åh, vad fina...fast de är oäkta. Jag vill ha fler bilder, man kan inte få för många!

2007-10-12 @ 06:34:30
URL: http://ulla67.blogg.se
Postat av: Cladde

Satt med min fästman (åhh vad viktig jag lät nu!) och tittade på ditt inlägg och han blev stormförtjust! Han älskar "oäktingar", vill alltid köpa sådana, medans jag vägrar. Har, sen liten, älskat att plantera och ta hand om mina växter. vilket absolut inte betyder att jag har gröna fingrar..
Håller med dig om att det är stilrent med oäktingar.. och det är jättefint i många fall.. Jag föredrar dock lite mer liv i fönstrena. Men som sagt, det beror på vilken känsla man vill ha! =D

2007-10-12 @ 08:20:08
URL: http://cladde.blogg.se
Postat av: pjöllermaja

jippi för alla dina fejk blommor!! har sucsesivt börja byta ut blommorna mot fusk, för guu så skönt att dom sköter sig själv. Och sen finns det ju så fina fusk blommor nu för tin. vi karnske ska starta sveriges första fuskblomme kurs! =) då kan man bara fika för det behövs ju inget mer. fin blogg =)

2007-10-12 @ 09:01:34
URL: http://pjollermaja.blogspot.com
Postat av: Linda

Fina oäktingar du har! Själv har jag också några stycken som har blivit fler mer åren, för dom tar man inte död på, vilket jag har börjat göra med levande varför vet jag inte :) Jodå med mig är det bara bra, familjen har bara drabbats av förkylningar som kommer & går. Nu börjar även lusten att blogga komma tillbaka..
Kram

2007-10-13 @ 23:23:30
URL: http://frularsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback