Ikväll är det min tur!!

Godeftermiddag!

Måste bara berätta om min nya favoritkanal. Har nu i ett par veckors tid tittat en del på Animal planet. Det går en ruggigt bra "serie" där som heter animal cops. Det handlar om djurpoliser som jobbar inom en organisation som heter SPCA, som är en organisation som är helt beroende av folk som donerar pengar till dem. Den är alltså privatägd o gör inget för egen vinnings skull. Sent på kvällarna går denna "serie", kl 22.00 o jag sitter som klistrad. Jag sitter o förfäras o gråter över dessa arma djur som plågats så svårt av sina sk. ägare. Allra mest blir jag förkrossad över dessa sk. kamphundar som tvingats slåss för sin överlevnad. När poliserna kommer viftar dessa blodiga, magra eländiga hundar på sina svansar. Men jag vet att ingen av dessa hundar kommer att få chansen att adopteras bort, som så många andra djur som de hittar. De är så hjärntvättade av sina ägare att anfalla o är totalt osociala att de tvingas avlivas. Då är tårarna inte långt borta. Hur kan någon göra så mot djur som ger dig all kärlek i världen om du bara ger dem mat o lite kärlek tillbaka.  Jag hyser all respekt för dessa människor som jobbar inom detta område, de gör ett jättebra jobb som tydligen behövs mer än man kunde ana. Lyckliga slut älskar jag, när man får se en undernärd hund/katt/häst mfl. som ätit upp sig o som får komma till en familj som kommer att älska detta djur då är glädjtårarna inte långt borta. Tycker ni om djur, då tycker jag ni ska se detta program.

Ikväll är det min tur.......äntligen att få se denna filmen..........
image420

Jag, syster, grannen o kompisen C, o hennes kompisar ska gå o titta på Underbar och älskad av alla, ikväll. Förbereder mig för en trevlig kväll i goda vänners sällskap. Helgen har annars varit slapp, besök hos syster igår, promenader, filmtittning, hämtning-lämning av äldste sonen (fest o övernattning hos tjejen, la mig sent inatt efter hämtning....ZZZZZ), det vanliga hushållssysslorna mm. Ha en skön söndagskväll, kramar

Kommentarer
Postat av: Åsa.S

Kanonsnygg kille i den filmen! Ta med servetter, för du lär dregla en hel del åt den läckre dansken! ;)

Postat av: Helen

Vad kul med bio:D Jag har ännu inte lyckats ta mig iväg och se den. Slutar väl med att jag önskar mig dvd:n i julklapp. Hoppas den är bra och att du får det trevligt:)

2007-09-16 @ 18:12:24
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: Lily of the valley

Jag har inte själv sett djurpolisen på Animal Planet men jag har hört om programmet. Det kunde funnits djurpoliser här i detta landet också tycker jag. Det hade behövts!
Ha en trevlig kväll
söndagskramar Lily

2007-09-16 @ 18:25:33
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com
Postat av: tina

Ååå vad kul att gå på bio!!! Hoppas ni får jättetrevligt!! Hörs sen !!!
Kram på dej!!

2007-09-16 @ 19:46:28
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Lisa

Lyllosar med bio.....själv ska vi försöka komma ikapp med "heroes"...det är mycket man missat när vi varit borta! Hoppas filmen är bra! kram!

2007-09-16 @ 20:00:04
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se
Postat av: Liza

Ha en så kul kväll på bio! Jag och goa maken städar balkongen... Ska höstmysa till det där!
KRAM!

2007-09-16 @ 20:05:34
URL: http://vardagslycka.blogg.se
Postat av: Lina

Det programmet tittade vi också på här hemma, fast vi har inte animal planets utbud längre så vi kan inte se det nu. Så mysigt med bio, vi såg den förra veckan och den var nästan lika bra som boken :) Ha en riktigt trevlig kväll!

2007-09-16 @ 20:07:25
URL: http://linasfina.blogspot.com
Postat av: Malinbayard

Jag är också gärna taxi, så att ungdomarna kommer hem!
Önskar dig en rolig filmkväll.

2007-09-16 @ 20:43:27
URL: http://malinbayard.blogg.se
Postat av: Theasrum

Hoppas du har en mysig filmkväll och att du gillar filmen!

2007-09-16 @ 20:59:53
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: Kjellinskan

Vad härligt med biokväll! Jag och min kusin ska försöka se antingen den filmen eller "På smällen" i övermorgon. Mysigt! :)
Kram!

2007-09-16 @ 21:10:41
URL: http://kjellinskan.blogspot.com
Postat av: sussi

Har faktiskt aldrig sett programmet - men klockan är snart slagen så jag skall kika! Usch för djurplågare, försvarslösa stackare!
Hoppas filmen är toppen - väntar på resumé ;)

2007-09-16 @ 21:36:28
Postat av: Maria-Jag blommar

Jag vill se den filmen...men det blir väl antagligen på DVD så småningom!

2007-09-16 @ 21:49:01
URL: http://jagblommar.blogspot.com
Postat av: Karin

Vad mysigt att få gå på bio och se en riktig tjejfilm! Hoppas ni har/hade trevligt!!

2007-09-16 @ 21:54:11
URL: http://hemochliv.blogg.se
Postat av: Sandra

Jag känner verkligen igen mig! Sitter själv klistrad och blir förfärad över hur människor kan behandla oskyldiga och försvarslösa djur. Det är tack vare det programmet som vi nu är akuthem åt en hemlös liten kisse. Säg gärna om du kan rekommendera filmen :)
Ha det så bra! Kram Sandra

2007-09-16 @ 22:43:04
URL: http://tjohalia.blogg.se
Postat av: Torviktoria

A exceptional happy site!

2009-03-13 @ 09:14:27
URL: http://www.enequist.dk/torviktoria

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback