Nytt ytterplagg!!

Har utnyttjat min femtioprocentare på Ellos. Kan nog tänkas att man blir lite lurad, men jag har svårt för att avstå en sådan bra rabatt. Inte blev det sämre för att man fick ett överkast gratis oxå........Om några dagar/vecka kommer den här på posten, hoppas den är lika fin som på bilden....

image422
Älskar den kragen.......

Undrar vad Ellos tänker, har precis lagt min beställning, så får jag en ny femtioprocentare....hur ska jag kunna motstå den? Får kika igenom katalogen igen...Tänk om man behövt en ny soffa....o bara betalt hälften av vad den kostar, vilket kap. Hmm, nu behöver vi ju ingen ny soffa......Ibland kan jag tänka, att då måste jag köpa något som kostar lite mer, ni vet, så det riktigt lönar sig,hihi....

För er som undrar vad jag tyckte om filmen igår, kan jag svara att jag tyckte den var bra, satt o smånjöt hela tiden, ångrar absolut inte att jag gick och såg den. Kom på mig själv när jag satt o tittade på filmen, att jag älskar Sverige i vinterskrud.

Ha en riktigt bra dag, kram


Kommentarer
Postat av: Cina

Snygg! Jättefin krage *gillar*! Här öser regnet ned idag så jag håller mig inomhus och tänder lite ljus, mysigt det med ibland :)!
Kram och ha en fin dag du med!

Postat av: Helen

Kul med nytt och fint i höst. Såg att L fick någon rabattkupong från Ellos för att han snart fyller år:S Kanske kan jag "låna" den... Undrar om den gäller för inredning också?

2007-09-17 @ 11:20:55
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: Helen

Gött att filmen var bra! Jag ska se den!!

2007-09-17 @ 11:22:25
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: Kjellinskan

Den såg jättefin ut! :)
Jag blev lite sur på den där rabatten, för den gällde inte på någonting jag ville ha, inte på "på nätet" och inte på orangefärgade erbjudanden - och precis allt jag hittade var dessa undantag, så då tröttnade jag och beställde inget.
Kram!

2007-09-17 @ 12:26:28
URL: http://kjellinskan.blogspot.com
Postat av: Malinbayard

Jag GILLAR rabatter - även de utan blommor! *fniss*
Slänge "kodsiffrorna" för överkastet. *attans* Trodde att de skulle stå med på "dina erbjudande" på internet... Hoppas du blir nöjd med allt.

2007-09-17 @ 13:31:17
URL: http://malinbayard.blogg.se
Postat av: tina

Hej där!!! Oj vilken snygg,vad kallar man det,jacka??? Superfin!!! Kul att fynda,och halva priset är ju toppen!!!! Mysigt med film på söndagskvällen...den måste jag också gå och se...boken ligger och väntar på att läsas..men kanske hinner se filmen först!!! Här är ganska fint höstväder idag,har varit på en promenad och ska snart göra mej en kopp te,innan alla dundrar in här hemma=) Ska leta i gamla inredningstidningar efter inspiration till hallen...kanske vi orkar ta tag i den om ett tag....=)=)=) Ha en härlig måndag och vi hörs, Kramar!!!!

2007-09-17 @ 13:51:32
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Petra

Den filmen vill jag oxå se.Även om jag inte gillar svenska i filmer vill jag ändå se vissa av dem, ibland överraksar dem.
Inte riktigt min stil på jacka, men den var fin. Halva priset är aldrig fel. jag beställde såna trappstegsmattor för min 50 procentare. Jag beställde 2 st 10-pack, jag fick halva priset på båda. Brukar det inte bara gälla på en vara. Ja, jag blev glad i alla fall.
ha en skön måndag.
kramiz

2007-09-17 @ 15:10:50
URL: http://godisfrun.blogg.se
Postat av: tina

Goeftermiddag!!!! Inte bra att du inte känner dej riktigt pigg...hoppas det går över snart! Jo, du har så rätt om löparen,jag har en sån och den har jag köpt i en affär som heter Iems,men jag har sett den i flera andra affärer också...på Duka tex. Hoppas hon kan hitta den där!!! Ja,den där middagen slipper man aldrig ifrån att laga=) men idag blir det enkelt,dottern har beställt falukorv och hemlagat potatismos....jag ska äta lax som blev över från igår...snäppet bättre
tycker jag!!! Pigga nu på dej ..och stora kramar!!!!

2007-09-17 @ 15:40:27
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Lisa

Men fy på dej! Den där ville jag ju också ha! (tur/synd att jag köpte mej en fin"kappa" i Bulgarien annars hade jag också haft en!) fin var den iaf!

2007-09-17 @ 15:44:23
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se
Postat av: Karin

Så snygg jacka!! Fint med grått.

2007-09-17 @ 20:26:31
URL: http://hemochliv.blogg.se
Postat av: Theasrum

Söt jacka. Behöver också inhandla nytt till höst/vintergarderoben. Halva priset är aldrig fel!
Vad bra att du gillade filmen, jodå den är bra, men jag hade nog förväntat mig ännu bättre. Men den dög bra. Bra skådisar också.
Ha en bra måndagskväll/kramis

2007-09-17 @ 20:45:14
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: pia

fin jacka, har inte utnyttjat ellos-erbjudandet, har stått emot, trots att jag vill ha allt, tänker dagligen på vad jag borde ha köpt, men det är mycket utgifter på gång...kram

2007-09-17 @ 21:34:19
URL: http://baeamittlillahem.blogg.se
Postat av: Åsa.S

Kanonsnygg!

2007-09-17 @ 21:46:44
URL: http://glansigyta.blogg.se
Postat av: Annelie

Hoppas att den sitter som en smäck....

2007-09-17 @ 22:50:02
URL: http://www.annelieskaos.blogg.se
Postat av: Mariakoden

Den var jättesnygg!!
Men man vågar inte ha brunkräm på sig va???
(Fast du är väl supersnygg utan smink förståss;)
Jag lyckas alltid få brunkräm på kragarna...buhu......
Visst var den underhållande, filmen!!!!?
Måste nog köpa den när den släpps som köpfilm!!!!
Ha det toppenbra idag!
Kram, kram!!

2007-09-18 @ 09:16:15
URL: http://www.mariakoden.blogg.se
Postat av: Sandra

Vilken fin kappa du hittat! Håller med att kragen var superfin. Härligt med 50%, för min del blev det en lång skön stickad tröja så jag överlever vinterkylan. Ha det så bra! Kram Sandra

2007-09-18 @ 13:54:10
URL: http://tjohalia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback