Sol, sol....o ännu mer sol....


Ja som ni märker har bloggen stått stilla ett tag....Jag skyller på vädret, har inte den minsta lust att sitta vid datorn när det är soligt o vackert väder...nej jag njuter i fulla drag av dagarna utomhus i den mån det går. Jag badar o solar o påtar i trädgården (visst blir brännan bättre då????). Jag tänker hela tiden...att så fort det blir en regnig dag så ska jag ta tag i bloggandet igen, men solen o värmen har nog kommit för att stanna....o jag är inte den som klagar.

Det är såklart här jag tillbringar mina dagar....





Vattnet är nu härliga 22 grader.



Lavendeln har fått en kruka.









Klängrosen blommar för fullt.





En gammal koppar"tunna" som jag fått efter min mormor, vet inte vad jag ska sätta i den....penséerna har på något sätt kommit dit av sig själv....jag vill nog ha någon form av gräs i.



Vad skönt det är med markiser, huset håller en behaglig temperatur...

Med detta vill jag önska alla en trevlig "lång"helg, blir kanske inte mer bloggande för mig på ett tag........Återkommer med nya krafter nästa vecka.
/kramar på er alla :)

Kommentarer
Postat av: Fröken Fräken

Jag håller med dig, passa på och njut av det vackra vädret, du vet ju vad Tomas Ledin hävdar..! ;-) Jag tror inte att det kommer att bli mycket bloggande för mig i helgen om vädret håller i sig så här. Fast jag lär nog ha en del inomhuspyssel på gång också. Funderar om man kan köpa IKEAs sommarutemöbel Väderö och ha som vardagsrumsbord. Vad tror du? Fast helst då måla den vit..?

Postat av: Malin B

Sammanfattar hela ditt blogginlägg med UNDERBART!

Passa på att njuta i din fina omgivning så mycket du bara kan. Synd att du inte bor granne med mig, då skulle jag innerligt gärna sällskapa! =)

Jag har det ju behagligt och bra här på mitt kontor också, med aircondition känns det ju som jag sitter på stranden. Men det blir ingen solbränna kan jag lova, det positiva är ju att det inte heller blir någon solsveda! ;)

Kram till världens bästa Medaljong.

2008-06-05 @ 15:01:50
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Pysselprinsessan

Näe inte är man sugen på att blogga i denna medelhavshetta! Jag jobbar på färgen, men var tvungen att gå in och känna om jag börjar blir brun, eller om jag bara är röd!! :)



Vilka underbara bilder! Vad är det för vit spretig värxt som bla syns längst till höger på 1:a bilden? den var superfin!



Soliga kramar

2008-06-05 @ 15:08:40
URL: http://pysslamera.blogg.se/
Postat av: Livet i byn

Ser inte helt fel ut med lite trådgårdsliv nu när värmen kommit på riktigt. Nästa för varm tycker jag, helst när man ska jobba och inte får vistas i solen.



~Livet i byn

2008-06-05 @ 15:47:38
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Liza

Härliga bilder och ett riktigt sommardoftande inlägg! Ja, här blir det sporadiskt bloggande också.. nu flyttar vi ut till stugan så det blir härliga långa kvällar att fixa och dona på och inte en dator i sikte!!

Sommarkram!

Liza

2008-06-05 @ 16:01:36
URL: http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Åhh vilken fin rosbuske! Du skulle bara ana hur AVUNDSJUK jag är på dig! Ni har så mysig uteplats så fint och detaljerna som fyren gillar jag verkligen!

Jag ska också njuta av helgen och långledighet med sol på stranden, så nu njuter vi! :D

Svar: Bannemaj ja.. ibland får jag tänka på vad jag skriver.. kan ha så knäppa uttryck.. Får väl tänka på språket om jag ska bli lärare..haha! KRAMAR

2008-06-05 @ 19:47:05
URL: http://lisenis.blogg.se/
Postat av: Evelyn, i hemmet

Klart man ska ta vara på det fina vädret och inte sitta inne :)

Idag har till och med jag suttit ute, även om sol inte är någonting för mig. Rätt skönt måste jag väl erkänna att det var dock.. ;)

Kram, kram!

2008-06-05 @ 20:08:47
URL: http://ihemmet.blogg.se/
Postat av: Petra

Åhhh, så härligt ni har det i trädgården. Jättemysigt.



Förstår att du hellre håller till ute, det gör jag med. Jag var hemma med Mira i 2 dagar då har jag legat på studsmattan och solat lite, men idag har jag jobbat. Puh, vad varmt.Tur man jobbar på förskola så man kan vara ute om man vill.



hahah, nej du har helt rätt. Jag ÄLSKAR sommmar och sol, värme, det är det bästa jag vet.

Men när jag satt och skrev om öppna spisen kunde jag känna hur skönt det ska bli till vintern efter man har varit ute i den kalla snön(förhoppningsvis) sen komma in och sätta sig framför den varma brasan.

Men nu är det så himla perfekt, supervarmt, poolen är fylld idag, 3 dagars ledighet framför sig. Det kan knappt bli bättre. Jo, en vinst på lotto hade inte varit fel. heheh



Ja en superskön helg



massa kramar

2008-06-05 @ 20:48:13
URL: http://godisfrun.blogg.se/
Postat av: Mari

Visst är det så bloggande får stå tillbaka man vet ju inte hur länge det fina vädret består.



Underbar trädgård du har och så kan du ju ta en svalkande dopp oxå!

Jobbar långdag fredag (imorgon) 8,00-19,30 fast det är på en gruppbostad och då blir det mycket frisk luft.



Ha en underbar helg du oxå!

2008-06-05 @ 20:48:25
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Postat av: Susihus

Hej vännen! Håller med dig, vill ju knappt vara inne när det är så här härligt väder. Slutade vid ett idag och tänkte åka och handla efter jobbet men insåg att jag kan ju inte ha hundarna i bilen, även om jag har nerrullat så blir det för tokvarmt. Så vi åkte hem och la oss i trädgården. Skulle läsa lite inredningstidningar men jag somnade...så skönt. Har vattnat lite ikväll, det är ju snustorrt allt bara hänger. I helgen blir det till att ta det lugnt, njuta av det fina vädret och fixa lite i trädgården. Vi har en buske som jag tror att vi ska ta bort, den är bara ohyra på och ser trist ut, så lite småfix. Måste gjuta en ny skiva till sovrummet då jag lyckades ta sönder den när vi skulle montera den...Grr

Ha en tokskön helg och njut i er fina trädgård. Kram kram

2008-06-05 @ 21:58:50
URL: http://susihus.blogg.se/
Postat av: Camilla

Nej, det verkar vara många som lägger ned bloggandet i denna värme - men i dag blev jag nästan trött på solen, så jag satt och kurade här ett tag. ;)

I helgen blir det jobb för mig, så då blir det nog mindre bloggande p g a det.

Ha en fin nationaldagshelg!

Kram!

2008-06-05 @ 22:38:31
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Ulla

Mitt bloggande går oxå på halvfart, men det är väl så det ska vara när solen skiner och man kan njuta av det även långt in på kvällarna. Ha det bäst!

2008-06-06 @ 07:12:22
URL: http://wwwlla67.blogg.se/
Postat av: Lotta

underbara bilder fran er trädgard! tror de flesta gar pa halvfart nu iom fint väder och röd dag :-) ha en bra helg!

2008-06-06 @ 08:25:32
URL: http://www.gottablandat.wordpress.com
Postat av: Anne

Vad mysigt ni har det!!! Det är så fint med betongkrukorna och med gräset i. Tänlk om mna ändå hade lite mer plats att plantera på! Önskar dig en trevlig helg och att nationaldagen blir fin!

2008-06-06 @ 09:37:37
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: Pernilla

Tack för dina bilder. Ni har det verkligen underbart hos Er.

/P

2008-06-06 @ 10:21:55
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: anna

Ser alldeles underbart ut det där!!!

2008-06-06 @ 10:34:40
URL: http://salhuset.blogg.se/
Postat av: Åsa

Det är så kul att se hur andra har det, jag får massor av ideer. tack för bilderna. Klart att du ska njuta av solen men ett kort inlägg då och då är trevligt att läas av dig :-)

2008-06-06 @ 13:48:30
URL: http://galanthus.blogg.se/
Postat av: tina

Hej där i solen!!! Å vad fint ni har i trädgården!!!Underbart med rosor och lavendel...älskar rosor men mina rosor jag har på framsidan har nog gett upp i år =(



Vi har precis skickat iväg J med kompisen till G-borg,kompisen med familj skulle ju ta med husvagnen dit,så imorron ska de till Liseberg.

Idag skrotar vi omkring här(som vanlig =) ),P håller på lite med smågrejer med uteplatsen...du vet...det där lilla som aldrig blir klart!Ikväll blir det väl lite grillat,killarna och vi.R ska just iväg nu och fiska med en kompis som har båt i en liten sjö en mil härifrån,kul att de hittar på nåt tycker jag!



Vad roligt att ni kikar hit nästa helg..ser fram mot lite surr i telefonen också nästa vecka =)=)



Ha det nu så gott i helgen,det blir nog inte nån direkt tid vid datorn för min del heller...man har ingen lust när vädret är så himla fint!!!



Kram på dej vännen och hälsa resten av familjen!!



tina=)

2008-06-06 @ 14:26:53
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vad fint ni har det i eran trädgård! Kram Sandra

2008-06-06 @ 15:27:58
URL: http://tjohalia.se
Postat av: soffie

Å så vackert du har det.

Va härligt med poool.

hoppas du får en trevlig helg.

2008-06-06 @ 20:55:57
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Sussi

Vilken underbar oas ni har :)... Tror att Petra köpt en likadan pool som er, nu är jag ännu mer avis...! Vad kostade den???



Visst är d toppen m markiser - jag skulle inte klara värmen utan vårs. Vi har fönster i princip överallt, så här blir rena växthuset.



Ha en go långhelg!

kramkram

2008-06-06 @ 22:10:01
Postat av: Malin

Jag förstår att du har svårt att slita dig från trädgården nu när solen skiner. Jag hade troligtvis fastnat där jag med.



Har precis hittat hit och msåte säga att ditt hem är superfint. Jag gillar verkligen den brunskimrande tapeten som syntes i bakgrunden på en av dina bilder. Minns du vem som har tillverkat den?



Hälsningar Malin

2008-06-07 @ 09:53:51
URL: http://modern2a.blogspot.com
Postat av: Number nine on Melon Lane

Härliga bilder du bjuder på. Och visst blir man brun av att fota i trädgården:) Egen pool med 22 grader låter som ljuv musik i mina öron. Gravid och svullen har jag tillbringat lite tid vid ugnen och bakat inför morgonens kalas. Trevlig kväll!

2008-06-07 @ 20:09:30
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Martina

Man får sitta lite på kvällen istället för man har ingen lust att sitta annars! Du har en underbar trädgård, om några år ska min vara lika fin! Dem som bott här har inte brytt sig så vi har en del att göra!

2008-06-07 @ 22:57:08
URL: http://skepparegatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback