Konstig???? Jag.......



Undrar om någon tycker jag är jättekonstig som........

* Inte drömmer om utlandsresor....trivs alldeles utmärkt här hemma i Sverige (sen att jag inte gillar att flyga kanske kan ha något med saken att göra).

* Inte direkt gillar att laga mat, men som ändå alltid (oftast) gör det.....

* Aldrig har gått till salong för att få....benen/bikinilinjen vaxade, ögonbrynen plockade, färga öonbryn/fransar....nä sånt är jag alldeles för snål för....har ju pincett o rakhyvel hemma. Jag har heller aldrig gjort någon ansiktsbehandling....

* Alltid klipper famljens hår....dottern har aldrig ens gått till frisören..killarna har varit där en varsin gång, men blir lika nöjda när jag klipper dem....Skulle vara kul att räkna ut hur mycket pengar vi sparat där genom åren....

* Föredrar en lugn hemmakväll.....istället för en kväll på stan....alla gånger..

* Sover allra bäst i soffan...

* Måste börja dagen med ett glas pepsimax (hugaligen, men jag dricker ju inte kaffe....o vakna måste jag ju)...

* Måste gå minst en promenad på en timme om dagen (annars mår jag inte bra....)

* Skulle bli vansinnig om jag fick ett smycke värt flera tusen....nej jag är inte mycket för smycken, o tänk vad mycket annat kul man kunde köpt för de pengarna...

Ja, lite märklig är man kanske.....i vissa fall...

Idag är det en innemysardag, regnet duggar utanför fönstret o familjen är hemma....ni vet lite sådär småtrötta efter midsommarfirandet....Sådana dagar är perfekta för filmtittande o lite gott att äta...Med hela familjen samlad kan det inte bli annat än bra....



Sommaregn som doftar gott (men som jag gärna hade varit utan).



Då får det bli inomhusmys o man tänder upp lite...

Ha en skön dag, vad ni än gör
/kram

Kommentarer
Postat av: Sus i Hus

Hej vännen! Du är väl inte konstig, det är väl skönt att vi alla har våra små egenheter..hihi. Vore väl inte kul annars. Ja idag var det trist väder, men jag har tänkt att springa en runda och släpa med mig Kenzo i spåret. Har ni haft en härlig midsommarhelg? Vi har haft en ljuvlig helg med goda vänner och krockettunering och som tur var bjöd ju fredagen på ok väder. Nu kan du äntligen se bilder på vårt sovrum....hihi=) Må bäst i myspysvrån. Kram kram

Postat av: Fröken Fräken

Jag känner igen mig! Jag har ju min svaghet för tyg och folk kan ibland kominera lite sådär snävt att "oj vad du köper tyg då!". Ja, men jag köper inte dyra utlandsresor, går inte ut och festar eller köper dyra viner, röker inte eller går ut och äter jämt och ständigt.. så jag tror nog mitt tygnje kostar mindre än många andras nöjen som de inte ens tänker på kostar pengar!



Ja, Åhlens hade faktiskt riktigt många tyger på rea, jag fick väldans beslutsångest, köpte bara detta och det med olika Stockholmsbyggnader på. Kan kanske bli mer, de brukar ju utöka rean så småningom!



Har accepterat vädret nu, det blir nog en bra idag iaf!! Att vara ledig är ju alltid bra. :-)

2008-06-22 @ 12:17:28
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Evelyn, i hemmet

Inte är du konstig. Alla punkter stämmer in på mig, utom klippningen, pepsin och promenaden ;)

Kram, kram!

2008-06-22 @ 12:25:15
URL: http://ihemmet.blogg.se/
Postat av: Livet i byn

Nå men jag tycker inte du är ett dugg konstig. Hade lätt kunnat pricka av det mesta på mig själv. Allt utom pepsin och promenaden då får jag väl erkänna.



~Livet i byn

2008-06-22 @ 12:30:18
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Petra

Du är inte ett dugg konstig. Man är ju sig själv och det är bra.

Jag känner igen mig på mååånga punkter.

det där med maten, hemmakvällar, sova i soffan är hur skönt som helst, smycken gillar inte jag, röra på sig annars mår man inte bra...... ja, vi har ju ganska många likheter, hihih.även sen innan, och nu märker man fler och fler, haha.

Här hemma har vi oxå innemysardag. Barnen vill spela juniormonopol, sen blir det väl film. Skönt med slappedag. Jag ska se om jag orkar gå ner i källaren idag. Men det springer ju inte ifrån en precis.

Ha en mysig dag

massa kramar

2008-06-22 @ 12:52:06
URL: http://godisfrun.blogg.se/
Postat av: Camilla

Vad kul att få veta lite nya fakta om dig! :)

Vet du - jag gillar inte heller att flyga, där är vi ganska lika... men däremot att åka bil, det kan jag göra hur långt som helst, gärna till Italien och Kroatien. Bara jag slipper upp i luften... usch!

Kram på dig från ett soligt Gävle. Regngudarna måsta ha glömt oss helt här i södra Norrland... I dag var det äckligt varmt och soligt igen, nästan skönt att åka till jobbet nu.

2008-06-22 @ 13:44:22
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Sandra

Jag tycker snarare att du låter vettig :) Kram Sandra

2008-06-22 @ 13:47:31
URL: http://tjohalia.se
Postat av: Malin B

Om du är konstig så är jag konstig! ;)

Det är väl den där Pepsin som vi inte riktigt har samma vanor med... Men annars är det mycket som jag minsann kunde ha skrivit själv. =)

2008-06-22 @ 15:41:57
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Lisa

Härligt med innemys! Konstig? Nej verkligen inte, vi har alla våra små egenheter ju :D Jag är också konstig, det har jag fått erfara i helgen av kompisarna..jag och mina dumma kommentarer.. det är min konstiga egenhet..haha! :D Ha en skön söndag!!! KRAMAR

2008-06-22 @ 16:16:43
URL: http://lisenis.blogg.se/
Postat av: Mari

Det mesta låter som hämtar ur mitt liv oxå förutom det där med kaffet och promenaderan. Klipp mej har jag inte gjort på över ett år nu så det går ända ner till ändan nästan, ska lägga in en bild på det vid nåt tillfälle innan det åker av. Flygrädd, ja det kan man nog kalla mej, får en otäck känsla varje gång, det finns ju inget under mina fötter.



Ha en bra kväll!!

2008-06-22 @ 17:10:35
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Postat av: a home far away

Tvker inte alls att det är konstigt, alla är vi ju olika och tur är väl det. Känner faktiskt igen mig i lite av det du skrivet!



Ha en fin kommande vecka

Gunilla

2008-06-22 @ 18:23:00
URL: http://vitaanglar.blogspot.com/
Postat av: soffie

tycker ej att det är knepigt som inlägget ovan säger alla är vi ju olika och tur är ju det!!

va fint du har det:O)

2008-06-22 @ 19:24:44
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Joanna

Du inte är du konstig inte. Inte har jag vaxat ben/bikinilinje på salong, inte heller plockat ögonbrynen. Det kan man minsann fixa hemma lika bra. Det där med dyra smycken kan jag också hålla med om, pengar kan slösas på annat fint. Sen gillar jag visst smycket men det finns billiga smycken som är minst lika snygga.

Hoppas att du får en härlig mys kväll!

2008-06-22 @ 19:27:20
URL: http://mittlivsomjoanna.blogg.se/
Postat av: Karin

Du låter normal minus pepsimax glaset hi hi!

2008-06-22 @ 20:45:33
URL: http://hemochliv.blogg.se/
Postat av: Tant Grön

Låter jätte härligt tycker jag, fast jag skulle nog inte vilja vara utan resor till främmande länder :-)

Postat av: Ingela

"Konstig" eller inte, det viktigaste är ändå att man följer sitt hjärta och gör som man själv vill. Inte alltid det enklaste men det som oftast är det bästa för själen.

2008-06-23 @ 09:47:58
URL: http://renoveringochfamiljeliv.blogg.se/
Postat av: Lotta

det är väl inget konstigt med det gumman, alla är vi olika och tur är väl det!!! fina bilder! stor kramoch ha en bra vecka!

2008-06-23 @ 10:11:29
URL: http://www.gottablandat.wordpress.com
Postat av: Ann-sofie

Tycker du alldeles normal.

Håller faktiskt med dig ska jag säga.

Du har en jättefin blogg.

Ha en bra kväll.

kramiz

2008-06-23 @ 18:52:11
URL: http://affib.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Nehej! Du är väl inte konstig, förnuftig i mycket tycker jag, snarare.



Har legat i vila ett par dagar men nu är utmaningen gjord.

/P

2008-06-23 @ 21:04:31
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: tina

Hej gumman....hoppas allt är bra!Oj,här känner man igen sej i mycket man läser=)fast det visste du ju redan!Har just kommit hem,körde J till jobbet och passade på att handla lite,alltid är det nåt som behöver fyllas på i kylen.

Idag är det grått och ruggigt så det blir att hålla sej inne det mesta,mysa och tända lite ljus...iof inte helt fel det heller,men oj vad man längtar efter sol och värme nu!Nu är midsommar och H´s födelsedagsfirade över...attans vad snabbt sommaren går...men som tur är så har vi ju semestern kvar.Några veckor till sen är P ledig fyra veckor..det ska bli så härligt!H slutar nu på fredag,han väntar på besked om högskolan,det ska bli spännande.Nu blir det en promenad med totte..sen ska jag sitta och läsa lite...är inne i en sån tröttperiod så det blir inte mycket gjort här hemma!



Ha en fin dag idag vännen...vi hörs snart igen!!



stooooor kram! // tina

2008-06-24 @ 10:57:49
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: Åsa

Ja lite konstig är du nog.... hi hi hi. Det är väl tur att vi är olika. Inget är rätt, vem säger vad som är rätt och fel. Fortsätt vara den du är- då blir det bäst!

Njut av din dag

2008-06-24 @ 11:51:50
URL: http://www.galanthus.blogg.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback