Lite blandat tjat...


Sitter o väntar på att äldste sonen ska komma hem. Han var inte hemma förra helgen så det ska bli kul att ha hem honom, o en dag extra :). Ska erkänna att man vänjer sig väldigt fort vid vissa saker, ja som att han inte bor hemma längre. De första veckorna var jättejobbiga o jag kunde knappt gå in på hans rum utan att börja gråta, men nu känns det bättre. Vi åker ju till dem i Lund oxå o hälsar på i mellanåt, o så är det ju lite extra festligt när han kommer hem till helgen.....

Till något annat....

Golvet som vi har lagt i vardagsrummet o som fortsätter in i köket gör att det blir lite mer "sammanhållning" o så slipper vi ha två olika golv som låg åt olika håll oxå. Där kaminen står idag var det en vägg när vi flyttade in, därför var det två olika golv som låg där, med en tröskel i mellan...Riktigt skönt att slippa den o jag gillar att golvet "flyter" in från vardagsrummet in i köket...







Jaha, o så har vi snart Fredag igen.....Nästa vecka blir det till att julpynta lite (nja kanske inte så lite ;). När börjar ni ta fram julpyntet ? (o då menar jag adventsstjärnor, stakar osv...) Jag har som tradition att alltid julpynta Fredagen innan 1:a advent. Då åker julcd:n på o jag myser i fulla drag.

Ha nu en skön kväll

/kramar

Kommentarer
Postat av: Mia

Ert golv är jättesnyggt.. Jag vill ha mörkare golv på ovanvåningen, där ligger ett träplanksgolv så antingen vill jag slipa och mörkbetsa det eller lägga in ett sånt ni lagt in..

Nästa vecka skall jag ägna åt att pynta, ta lite i taget..



Med min pappa går det framåt men det går sakta.. Han har svårt att få fram rätt ord och ibland glömmer han vad han redan frågat.. Han känner inte igen alla alltid och förstår inte allt man säger till honom, men som sagt går det framåt med små korta steg.. i morron skall vi ner på ett vårdplansmöte för att se om det finns ngt annat boende..

Tack för att du frågar..



Kram

Mia

Postat av: Ana

Så mysigt att få ha honom hemma över helgen...Så snyggt det blev med golvet, jag vill också ha ett nytt...vi har tyvärr plastmatta i vardagsrummet...men man kan ju inte få allt;)



Kramis

2009-11-19 @ 18:33:18
URL: http://friskisense.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Fredag eller lördag innan första advent ska det fejas och donas. Stjärnor, kulor, stakar och lite annat smått och gott ska fram. Åhh, nu känner jag att jag verkligen längtar.

/P

2009-11-19 @ 19:03:09
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: soffie

å va snyggt golv ja hela rummet vilket avslappnande rum du har,

usch måste kännas knepigt när ens barn flyttar hemifrån,men stora tjej är 16 å snart står väl jag där i samma sits som du,

Kram

2009-11-19 @ 19:10:56
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Maud

Hejsan, ska ta fram mina stakar o stjärnor o byta gardiner nästa torsdag (e ledig då) sen kommer tomtarna fram till lucia tror jag ;)görsnyggt golv! kram

2009-11-19 @ 20:18:16
URL: http://maudsanglar.blogg.se/
Postat av: Malin B

Jag brukar ta fram ljusstakarna och stjärnorna antingen på onsdagen då jag är ledig före första advent eller på lördagen innan.

Det beror lite på hur "tidsschemat" ser ut i övrigt alltså. ;) Men fint och mysigt är det!!!

2009-11-20 @ 09:45:12
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Mysigt, tack för kryapådighälsningarna :-)

Pyntet åker fram kvällen innan advent här...om vi kommer ihåg det ;-)

2009-11-20 @ 11:24:23
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Fröken Fräken

Jaaa, vad snyggt det blir med ett och samma golv och utan trösklar som bryter! Det gör ju att det känns så mycket rymligare!



Jag har i helgen tänkt börja förbereda lite julgrejer, som att sy nya julkuddar eftersom jag är bortrest i veckan och inte är hinna så mycket då. För nog vill man att så mycket som möjligt är uppe till första advent. :-)

2009-11-20 @ 19:55:28
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Annette

Det blev jättesnyggt med golvet!!!



Jag brukar också julpynta till första advent. Ska göra lite varje dag i nästa vecka. Mysigt!



Kram Annette

2009-11-20 @ 22:06:52
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det blev ju jättefint! Vi har själva lagt in nytt golv i hallen som vid senare tillfälle ska få flyta in i köket. Vad är det för golv som ni har använt? Köpt var?

2009-11-21 @ 03:49:48
URL: http://nagonstansilivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback