Smyckesträd...



Ibland när syster o småtjejerna har varit här så kan man hitta leksaker (som man trodde att man städat undan) på lite konstiga ställen...Dock inte igår, detta stället var väl det enda rätta...



Vad är det som hänger på mitt träd???



Jaha, ett litet armband...o ja det är ju ett smycke, o trädet är ju ett smyckesträd...perfekt :)

Mini (4 år) är ju som jag nämnt innan väldigt glad i min dotter (o i mig oxå :). Hon brukar alltid säga till dottern när hon ska åka hem därifrån : Ser du, jag är ledsen (så tar hon med fingret under ögat). I Torsdags var hon lite sur på min dotter (för hon förstod inte riktigt vad Mini menade när hon kommenderade dottern vid spagettidockorna)...Så hon skulle sitta jämte mig osv. När dottern skulle åka hem därifrån så säger Mini : Ser du, jag är glad...hihi, dottern blev nog lite förnärmad, men det hade gått över till dagen efter då de sågs igen...

Jaha, då är det deltävling 1 i Melodifestivalen.....såklart kommer vi att sitta bänkade. Hoppas på en vinnare som jag gillar (förra året blev jag ju så sur så den stora finalen fick klara sig utan mig ;)

Ha en skön Lördagskväll

/kramar

Kommentarer
Postat av: Malin B

Mini har ju stenkoll på hur mosters fina saker ska användas!!! =) Önskar att vi hade en Mini på närmare håll här hos oss också, vi har ju små härliga släktingar men i vardagslag är det tyvärr alldeles för långt emellan för att "springa över" en stund. (Tar cirka två timmar med bil...)



Min vovve jagar också gärna pulkor så kom hit vettja så åker vi. =)

Postat av: Fröken Fräken

Det var ju inte så tokigt dekorerat, bättre än herr Fräkens dekorerande, nu har han hittat en ny orange plastpåse som ligger mitt på soffbordet. Jag tänker låta den vara kvar och se om han kommer på bättre tankar..



Vad tyckte du om Melodifestivalen? Just i denna omgång tyckte jag verkligen inte att det var några bra låtar med, så på slutet gick jag faktiskt till tvättstugan...!



Jag har hört att det ska vara runt -2 grader i Skåne så det tycker jag är nära vår jämfört med hur det är här!

2010-02-07 @ 17:22:59
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Annelie

Det fina med syskonbarn är ju att man kans acceptera dras pyntande mer än sina egna barns pyntande. Ofta tycker man ju att sina efna barn pyntar på fel ställen..;))



Underbart med små barn pynt i huset, jag har faktiskt blivit böttre på att uppskatta det sedan Storasyster gick bort.

Kram

2010-02-07 @ 20:08:03
URL: http://anniebo.blogg.se/
Postat av: Maud

Hoppas din helg vart bra med melodifestival mm;)

Ungar e ju underbara=)...pyntat i ditt träd så fint ju! Själv har jag firat gubens brors 40 årsdag med tunnebad i fredas och sen jobbat lö+sö...så nu e jag rätt trött...men jobb imorrn oxå, får bli sängen snart, kramar

2010-02-07 @ 20:28:15
URL: http://maudsanglar.blogg.se/
Postat av: Liza

Är du nöjd med finalisterna i gårdagens deltävling! Jag såg reprisen idag och är inte allt för imponerad.. men visst fanns det bra låtar!!

Helgen har varit kanon, känner mig så pigg och glad. Lägenheten är städad till slut (med maken hjälp) och imorgon när jag kommer från jobbet kanske jag syr kapporna till vardagsrummet... längtar efter att få upp de nya gardinerna där.

KRAAAAAAAAAAAAAAAM!

Liza

2010-02-07 @ 21:35:26
URL: http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Mia

Ja Mini hängde armbandet precis rätt :-)



Tur det sura går över snabbt..



Melodifestival ja.. Hmm.. Ingen jättehöjdare där men några av låtarna var ju hyfsade iaf..



Kram Mia

2010-02-07 @ 21:44:56
URL: http://nattmia.blogspot.com
Postat av: Ninni

Men där hängde det väl bra!!



Melodifestivalen tyckte jag var ganska usel! Men jag lär väl sitta och glo iallafall även nästa lördag!



Jag gillade förra årets bidrag men det gick ju inte hem!



ha en fin dag.kramen

2010-02-08 @ 09:26:22
URL: http://ninni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback