Snö...ja, jag älskar snö...



En del må tycka att jag är knäpp, meeeen jag älskar vintern när den är som den är (o har varit) just nu. Mycket snö, (för ovanlighetens skull) och i helgen hade vi många minusgrader. Jag tycker nästan det är magiskt att gå på långpromenad med rimfrost i håret o varm andedräkt som gör stora moln omkring mig där jag drar fram...Konstigt är det, eftersom jag älskar sommaren lika varmt...Det är ytterligheterna jag gillar...mellanväder, höst o vår är inte lika eftertraktade av mig.



Sjön ligger under ett täcke av is och snö...så vackert.



Ja, vad gör jag då som tycker det är så kul med snö???? Nja, åka pulka är ju kul, men inte ensam...barnen är inte lika intresserade av att följa med mamma ut o åka pulka...Men häromdagen när jag o dottern var ute på en kvällspromenad så avslutade vi den med en liten handling på Maxi. När vi kom ut såg jag att de skottat en enormt stor vall vid ena sidan av parkeringen. Jag sa till dottern : Om jag varit barn nu, hade jag suttit däruppe...Jamen då gör vi det då säger hon. (hon trodde nog jag skulle banga...) Japp, sagt o gjort, upp skulle vi. Väl däruppe hade vi fin utsikt över parkeringen. När syster o hennes son kom ut från Maxi började vi vifta o skrika till dem. HALLÅ!!!! Syster skrek : Va, vad gör ni däruppe!!! Nja, sitter svarade vi... : Är det inte kallt, skriker hon! Nejdå svarar vi....Efter ett tag blev det lite kallt om gumpen så då klättrade vi ner o gick hem...Har ingen aning om vad folk tyckte om oss...o jag bryr mig inte heller....I LOVE SNOW...så är det.

Ha nu en fin start på veckan.
/kramar

Kommentarer
Postat av: Maud

Haha..vad härligt att inte bara tänka att man vill klättra upp på högen...utan göra det oxå! bra gjort tycker jag;). vi har oxå haft kallt...igår morse va de över 22 gr kl 9...man visst är en sån här vinter härlig!kramar

Postat av: Susihus

Ja visst är det härligt! Ska det vara vinter så tycker jag att det kan vara det rejält precis som det är i år. För detta är helt underbart, kallt och mycket snö. Men nu tror jag att det räcker med snö för annars kan jag inte komma fram i skog och mark med hundarna. Hoppas att detta kalla och snön får ligga en månad till sen kan det få bli vår. Vinterkramar på dig

2010-02-01 @ 16:59:30
URL: http://susihus.blogg.se/
Postat av: Vårt hus vid havet

Jag tycker också att vintern är härlig, och allra bäst när det är som det är i vinter - mycket snö och kallt! Det är ju så man själv minns vintrarna som barn. Dessutom bor jag ju i Norrland och här om nånstans ska det ju vara snö!

Känns också bra med en normal vinter igen, efter alla onormala med grön gräsmatta på julafton och regn i januari!

Ha en skön kväll! / Jenny

2010-02-01 @ 21:36:14
URL: http://varthusvidhavet.blogspot.com
Postat av: Annette

Härligt! Man ska njuta av snön och göra som man känner :-)



Kram Annette

2010-02-01 @ 21:39:12
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: SOFFIE tassar in

jag brukar avsky vintern men den här vintern( från att snön kom )har jag njutit av solen kylan snön,

för guu va vackert det varit,det kan fortsätta feb, ut sen vill jag börja höra dripp dropp,

fina bilder,

gonatt

2010-02-01 @ 23:39:01
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Gabbi

Åh...jag älskar oxå vintern å all snö :)!!!

Ha en fin dag!

2010-02-02 @ 07:41:44
URL: http://mamsen71.blogg.se/
Postat av: Malin B

Här har du en som inte hade bangat på att kliva upp i snöhögen! Kravet för mig är dock att vara ordentligt klädd. Du får komma till mig så kan vi åka pulka tillsammans, vi har en jätte snöhög utanför gården! Så finns det ju vanliga, hederliga backar också förstås. =) Det ÄR kul med "riktigt" väder, jag kan bara instämma!!!

2010-02-02 @ 09:47:52
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Fröken Fräken

Jag önskar verkligen att jag kunde omfamna snön på samma sätt som du! Det skulle göra vintrarna här uppe så mycket lättare... på gården här mellan har de skottat upp en helt enorm hög med snö att jag börjar vänta att de ska montera upp en skidlift snart också..



Här ses det film i parti och minut och lite bättre känner jag mig. Hoppas kunna gå till jobbet imorgon, tydligen är jag väldigt efterängtad där. Visst är det kul att folk märker att man är borta, men man vill ju verkligen kunna ta det lugnt när man är sjuk så att man blir frisk!

2010-02-02 @ 14:46:32
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Camilla

Ha ha ha... men du, du skulle ju verkligen köpa ett par skidor - då kan du njuta av snön på trevligare sätt än att sitta i en snöhög. :) (Även om det lät mysigt ändå...)

Och tack för din goa kommentar om födelsedagen. Jag har faktiskt ingen ångest än, även om jag försöker känna efter. :) Det är nog helt enkelt så att jag inte fattar att jag fyller 40 och det kanske är lika bra att inte grotta ner sig allt för mycket i det. ;)

Kram och ha en fortsatt go vecka!

2010-02-02 @ 21:59:16
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Nja, jag tycker det räcker med snö nu.

/P

2010-02-03 @ 12:50:06
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Kul med spontana lyckoupptåg!

Det är vackert men jag är ingen snömänniska så idag när det viner av snö och vind vart man än vänder sig när sticker näsna utanför dörren så är det inte roligt (enligt mig). Nä nu räcker det - hit med vären... Ha en trevlig onsdag.

2010-02-03 @ 14:31:16
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Anne, anness design

Jag älskar också snö. Det är fantastiskt vilket väder vi har haft. Ett riktigt vinterväder ända sedan första snön kom i år. Vad jag har längtat i alla år efter denna vinter. :) Fast, det behöver ju inte bli så hemskt kallt.

2010-02-03 @ 16:43:47
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: Fabianfanny

Great site, keep up the great work

2011-03-22 @ 11:56:30
URL: http://fabianfanny.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback