Man ska vara snäll...



Har ni någon gång varit inne på Expressens hemsida o kollat in deras läsarhem? Jag har varit det ett par gånger, o jag blir alldeles bestört över hur grymma en del människor är i deras kommentarer....Helt ofattbart att läsa om hur "förståsigpåare" slänger ur sig meningar som : Släng ut den ohyggligt fula soffan.... Detta måste vara ett skämt...Fy, vad billigt det ser ut med alla Ikeamöbler...osv, i all oändlighet. Självklart tycker man inte om allt, meeen, ett stort MEN...alla tycker inte om samma saker. Det någon tycker är fult, tycker någon annan är fint, o precis så måste det ju få vara. Jag blev väldigt tjurig när jag var därinne o kollade, så jag snällbombade en del med snälla kommentarer...som en motvikt. Ofta kan man ju hitta något snällt att säga, eller hur?

Idag spraymålade jag ett "gammalt" smyckesträd som från början var gult...sen svart, o nu vitt...Jag behöver inte säga att det är rätt kul med sprayfärg va???





Nya lampan (fick pengar i julklapp att köpa något till hemmet....o vad är roligare än lampor ;) får oxå plats på det runda bordet....

Ha en skön kväll

/kramar


Kommentarer
Postat av: Ulla

På tal om lampor. Jag har en kompis och hon och hennes man hade köpt lite för många lampor. De löste det på detta sätt. På hennes 40-årsdag så fick vi som gäster hänga upp ett bidrag på den lampa vi ville sponsra till. Lite udda, men fiffigt tycker jag

Postat av: Pernilla

Stod och höll i ett smycketräd idag och tänkte på dej. Det fick inte följa med hem för jag insåg att det var ett mycket onödigt inköp. Behärska impulser, heter det.

/P

2010-01-12 @ 19:24:06
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: Susihus

Lampor är ju alltid rätt! Håller med dig kan inte förstå folk som är elaka i sina kommentarer, vad får de ut av det! Ha en toppengo kväll

Kram

2010-01-12 @ 20:40:32
URL: http://susihus.blogg.se/
Postat av: Axelina

Håller med om att man ska vara snäll vid inlägg, skumma människor det finns. Sprayfärg är kul. Jag har två lampor som ska få sig en dusch någondag..:)

2010-01-12 @ 21:08:09
URL: http://axelinas.blogg.se/
Postat av: Mirka

Håller med om att det känns trist med sådana kommentarer. Jag skulle själv bli lite less om jag fick höra nåt sånt. Alla kan ju inte ha samma smak, men ett intresse för inredning borde man ju kunna dela utan att komma med pekpinnar.

2010-01-12 @ 21:59:45
URL: http://mirkajohanna.blogg.se/
Postat av: soffie

har aldrig läst där men usch att folk ska vara otrevliga då behöver de väl ej kommentera alls då,

va fint det blev ,ett sånt smyckesträd har min dotter,kul ide' att spraymåla det blev jättesnyggt,

kram

2010-01-12 @ 22:19:30
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Malin B

Mera snällbombning åt folket!!! Det blir en mycket gladare och trevligare värld att dela då tycker jag. Jag förstår mig inte på de där som ska pracka på sina negativa tankar på andra.

Alla har ju inte samma smak och det är ju de som bor i huset som ska trivas och ha en fungerande vardag. Behoven skiftar ju också under årens lopp. Själv märker jag också att jag ändrat smak! Omväxling förnöjer och förena gammalt och nytt, gärna grejer med egen känsla och historia, DET gillar jag. DU har en väldigt god smak! =) Som alltid.

En stor snäll kram! ;)

2010-01-12 @ 22:30:49
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Liza

Blir yttersr irriterad på folk som kritiserar andras hem. Om man inte gillar någonting så är man TYST!

Jag är helt förundrad över alla hem man får kika in i, olika stilar, roliga detaljer... hur mycket inspiration som helst! Varje hem är ju så unikt!!

Håller med Malin... Mer snällbombning åt folket!

KRAAAAAAAAAAAAAAM!

Liza

2010-01-12 @ 22:55:38
URL: http://v
Postat av: tina

Hej där vännen! Bra inlägg du gjort....man blir ledsen när folk måste klanka ner på hur andra har det och vad andra gör! Skönt att ha er alla goa bloggvänner som lämnar underbara kommentarer och som biter ifrån när man skriver om hur man känner när man fått en sån kommentar.



Sprayburken får jobba...superfint!!!



Du har ett rykande färskt MAIL att läsa!



kram kram/tina

2010-01-12 @ 23:13:30
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Sparyfärg är en höjdare att använda på allt möjligt i hemmet. Trädet blev finfint som vitt! Ha en trevlig onsdag.

2010-01-13 @ 14:22:24
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Annelie

Vilken jättefin lampa du skaffat...

lampor är otroligt roligt att byta ut och jag tycker att det blir så stor förändring, bara genom att flytta runt lampor i huset gör sitt om ekonomin säger stopp. jag brukar passa på när jag är på det blå/gula varuhuset att fynda...

jag håller med mång andra, mer snällbombning åt folket. Smaker är olika och det viktigaste är ju att den som bor gillar sitt hem och inredning.

Kram

2010-01-13 @ 14:23:10
URL: http://anniebo.blogg.se/
Postat av: Fröken Fräken

Kollar ibland in olika hem, men har aldrig läst kommentarerna.. varför slänga ut sig en massa negativt så? Har man inget bra att skriva så kan man ju låta bli!

Oja, sprayfärg är skoj! Jag trodde vintern skulle hindra mig från att spraya, men jag har upptäckt att det går att spraya mindre saker i källaren, och sedan vädra friskt! :-D

2010-01-13 @ 14:36:35
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Razzel

ja visst är det kul med lampor, både typ av glödlampa, skärm och position gör så stora skillnader! - Men vad gör man med alla som "blir över".....-de kan ju bli bra en annan dag.... ; )

2010-01-13 @ 17:27:39
URL: http://hemmahosrazzel.blogspot.com
Postat av: Niklas

Hej, otroligt tuff lampa :) Törs man fråga var du har köpt den? /Mvh Niklas

2010-08-19 @ 20:26:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback