Grått o tråkigt

Hej
Att vissa saker måste ta tid att läka, det förstår även jag. Jag trodde dock inte att dessa dagarna skulle kännas så tunga. Jag grät mig till sömns igår, och idag har jag städat, o gråtit, o städat, o gråtit. Vet att det snart kommer kännas bättre, då jag kan se tillbaka på de ljusa minnena av en saknad Maila. Men just nu finns bara en klump av ledsamhet o tomhet i magen.

Tände ett ljus som jag fått av dottern, det doftar faktiskt riktigt gott...o passar bra en sådan här tråkig/regnig dag.

/kramar

 

 

 

 

 


RIP älskade Maila

Idag har varit en av de jobbigaste dagarna i mitt liv. Vår älskade Maila har fått somna in. Efter en tid av olika krämpor så fanns det tyvärr ingen utväg. I morse åkte vi till veterinären som gav henne en lugnande spruta. Hon blev lite lullig och till slut satte jag mig på golvet o la henne i mitt knä. Där fick hon somna in medans jag smekte henne lugnande. Känslan att åka hem, utan henne, med endast ett koppel i handen var obeskrivligt ledsam.

Vi kommer alla att sakna henne jättemycket.

/kram

Retroservetter...

Min snygga servetthållare som jag köpt i Frankrike har fått lite nya retrosnygga servetter i sig...Gillar verkligen den "stilen"...



Jag har haft den i några år o den har stått lite varstans...men aldrig här, mitt på bordet ;)



Hittade servetterna sist vi var i Ullared, o de fick följa med hem. Men om folk blir kladdiga hämtar jag nog hushållsrullen, för de är snyggt som det är...haha

Fredag imorgon...igen. Ja veckorna rusar fram o snart bär det iväg till Barcelona. Vårt härliga gäng på 7 pers, ska försöka ha en trevlig tripp, tror inte det blir så svårt ;)

Ha en skön kväll
/kram

Fådda blommor...;)



Tänkte bara visa min fina orkidé som jag fick av svägerskan o hennes familj när jag fyllde år...



Tycker den blommar så fint, o jag hoppas verkligen att jag kan hålla den vid liv även efter den har blommat över.

Efter en trevlig dag med lunch o lite shopping med bästa vännen så är batterierna laddade o att solen har tittat fram idag gör ju inte saken sämre. Längtar efter lite värme med bara :)

Ha en skön kväll
/kram

Gott med sallad...

Som jag sagt innan tycker jag att det är så himla tråkigt att komma på olika vardagsrätter...o svårt. Speciellt nu när det bara är jag o dottern hemma på vardagarna (som äter middag ihop, maken kommer alltid seent o äter LCHF kost)...Då kan det enklaste vara nog så gott ibland...

Som...





En fräsch sallad med kycklingfilé som jag stekte i grillpannan...Sååå gott. Till det, den enklaste/godaste dressingen/tsatzikin..Till 2 dl Turkisk yoghurt tar man 2 msk majonäs, en pressad vitlöksklyfta o Italiensk salladskrydda efter smak. Vi har ofta den "såsen" till grillat osv...

Ha en fin kväll
/kramar

Lite nytt i hallen...

Det här med att fylla år blir ju mindre kul ju äldre man blir...eller hur? Inte för att det blir mindre kul att få presenter, nej det är alltid lika kul...särskilt om man får något man gärna vill ha (o ärligt, det har ju hänt att man fått något som kräver en bra skådespelarinsats när man öppnat paketet ;) Som tur är händer det aldrig nuförtiden, jag tror de vet vad jag tycker om :)
En bra sak som jag fick av mamma o pappa är den här...





Den här lilla söta damsugaren från OBH NORDICA :) Jag har länge velat ha en sådan då jag har damm/smul/grusfobi (nåja ;), o jag får erkänna att jag dammsugar varje dag, men sedan kan hunden dra in smuts, eller när man plockar in lite ved så smutsar det ner osv...då vill jag inte dra fram den STORA leksaken..nej då är denna perfekt. Det som är bra är att den lyser blått när den står här i laddaren, perfekt när man sömndrucken ska gå på toa mitt i natten, haha...



Sen är det rätt trevligt med ett doftljus i hallen, detta kommer från Ullared, o doftar väl inte lika mycket som de "fina" (svindyra, enligt mig), men helt ok...tändstickor på nära håll :)

Här har vi en tråkig regnig dag...o i morse kom dottern på att hon har utvecklingssamtal idag...haha, det kallar jag framförhållning.

Ha en fin (?) dag
/kram

Ljusmys...

Påsken är här...Konstigt, hur mycket jag än älskar julen o att pyssla till den, så lämnar mig påsken nästan oberörd. Kanske beror det på att jag o dottern fyller år (dottern den 1:e o jag den 2:e April), det överskuggar ju såklart allt ;) Vi brukar slå ihop våra födelsedagar o i Lördags hade vi kalas. Som vanligt hade vi några trevliga timmar ihop med släkten. Fina presenter fick vi oxå...



På soffbordet har en liten höna? fått ta plats...



Här ligger även tändstickorna lättillgängliga eftersom det tjocka/stora ljuset tänds varje kväll (eftersom vi inte har några småbarn så funkar det med tändstickor framme såhär ).

Jag hoppas på fint väder i påskhelgen så man kan vara ute o njuta lite. Påskmiddag blir det på Söndag hos mamma o pappa, alltid lika gott :)

Ha en fin påskhelg mina vänner
/kramar