Ja, visst är det underbart...

Ja att våren kom tidigt i år får vi (i Blekinge) bevis för varje dag...

Som att det står fullt av vitsippor i backarna :) Som att utemöblerna har kommit på plats :) Som att grillsäsongen har börjat (grillade o satt ute i Lördags...helt underbart (utan att behöva ha ytterkläder på oss))...
Idag har det faktiskt varit 18 grader ute :) Nästippen har fått fräknar o man känner sig lite piggare. Ja, våren visar sig från sin absolut bästa sida.

Till något annat :)
Det där med att matcha är ju viktigt...så till den milda grad att tom. godiset måste passa in ;)

Nej, skämt o sido.. De här dumlekolorna inhandlades lite strax efter jul då vi ville göra ännu en sats Rocky roads...men vi ångrade oss o nu tyckte jag att det var dax att plocka fram dem (ville ju inte glömma bort dem ;) Som tur är kan vi gottegrisar hålla oss från att nalla (i veckorna ja).Ovanför i min stringhylla står de här söta dockorna som jag hittade i stan när jag o syster var där förra veckan...Såklart fann jag dem oemotståndliga i sina röda klänningar...

Ha en skön kväll

/kramar

Våren är här...

Att ha nyputsade (hyfsat) fönster är rena dödsfällan för de små flygfäna... I morse blev jag riktigt rädd när det dönade till inifrån vardagsrummet. "Kladden" på fönstret avslöjade vad som hänt... Ännu en gång hade mina fönster skördat ett dödsoffer...trodde jag.Men när jag tittade ut så satt den lille stackaren, lite tilltufsad men vid liv nedanför fönstret. Efter ett tag så var hon/han borta så jag förmodar att det inte tog så illa.

Idag åkte utemöblerna fram (på framsidan där vi har en underbar hörna som ligger i lä, med eftermiddagssol), då är det vår...(att det finns mycket på att göralistan vad gäller framsidan, blundar jag för, o njuter istället av lite vårsol :)
Imorgon ska jag o syster till "storstan" en heldag, bara vi, ta det lugnt o kanske shoppa något, äta gott o ha det bra :)

/kramar på er

Fullspäckad helg...

Denna helgen gick i rasande fart...
Vi hann med två födelsedagskalas, ett besök på Ikea och omtapetsering (o med allt vad det innebär) av dotterns rum, inte illa :) Det kommer kanske en tid i nästan varje flickas liv då rosa inte är lika intressant längre...Nej det blev en tapet från Rusta som inhandlades förra helgen, då vi var i Lund hos sonen o hans flickvän o hälsade på. Bort med allt rosa, nu blev det svart/vitt/grått med lite röda inslag (ska köpa kuddar i rött).

Dottern är supernöjd o det är ju huvudsaken :)

Med bara en fondvägg så går det snabbt att tapetsera, o det förändrar ett helt rum...

Ha en fin kväll

Kramar