Grilla i Oktober :)

I Lördags firade vi maken som fyllde år...och det blev en något speciell födelsedag då vi bjöd på grillkväll. Det har aldrig hänt innan (o vem vet om det kommer att hända igen) att vi kunnat sitta ute i Oktober o grilla o äta tills mörkret fallit. Det var precis lika skönt som en sommarkväll :) Vi satt ute till nio-tiden, sen gick vi in o dansade (till just dance 2, till wiiet), åh så kul vi hade...Tom. maken gick upp o svängde sina lurviga. Lilla Miffe (3,5 år) dansade med stor inlevelse o "vann" ju såklart hela tiden...

Jag har sagt det innan...jag tycker att vissa saker är helt ok om de är fejk...som de här.







Några pumpor som kommer att hålla från år till år....ganska söta tycker jag.

Hoppas ni har haft en fin helg o likaså början på den nya veckan.

Kramar på er



Kommentarer
Postat av: Åsa

Härligt med grillkväll i Oktober!!

Postat av: http://tinaminastina.blogg.se

Åh det låter helt underbart! Tänk att vi haft sådana dagar/kvällar, man njuter för fullt!

Hoppas allt är bra med dig nu, såg i inlägget innan om din huvudvärk, det är inget vidare. Jag dras ju med migrän och det kommer då och då. Jag får iof ett zigzagmönster framför ögonen och då vet jag att det är dax. Huvudvärken kan jag nästan mota bort med en tablett som heter Eeze som är en receptfri tablett. Mitt råd är att kolla upp med läkare, så du får lite råd och svar på dina frågor. Var rädd om dig!

I helgen har vi hämtat ved, P H och R var iväg med släpkärran några gånger och höll i stort sätt på hela dagen med att fylla förrådet så vi klarar oss i vinter. Lite fix i trädgården hann P med också, lite nya säckar fyllda med ekollon blev det och nyplantat med höstblommor i lådor och krukor.



Jag mår rätt skruttigt just nu så vi har hållt oss hemma hela helgen, myst med god mat och film på tv.



Vilka söta fuskpumpor...fint och det lyser upp lite!



Hälsa maken så gott med ett grattis i efterskott från oss!



Varm kram till dig vännen!

2011-10-03 @ 15:51:41
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: Liza

Hej där vännen!

De ser ju äkta ut pumporna. Helt klart ett bra köp - de ruttnar ju inte. Har också köpt ett par stycket som snart ska pryda balkongen.

Så underbart att kunna sitta ute så länge, vi har inte så varmt här men ett par fina dagar har vi haft nu. Är tacksam så länge inte regnet öser ner..

Ha det gott!

Kraaaaaaam!

Liza

2011-10-03 @ 17:01:01
URL: http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: ejmis

Dom där pumporna har jag köpt för någon vecka sedan. Jättefina tycker jag.

2011-10-03 @ 19:22:43
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Camilla

Åh, så mysigt!

Ja, men vi hade också en sån där helt underbar sommarkväll i slutet av förra veckan. Även helgen var ovanligt varm. Det är bara att tacka och njuta. Nu har det sjunkit betydligt och blivit mer blåsigt och höstigt ute. Meeen, det gör ju inte så mycket för oss skidlovers. :-D

Åh, men nu vill jag nästan ha hösten kvar, då jag köpte ny cykel i går. Får hämta den i dag. Så himla fin, pärlemovit och svart. Sweet.

Hoppas att du mår bättre! Själv har jag varit hemma i två dagar nu just p g a huvudvärk. Det kanske är något som går? Jag är ju också utsatt för migrän i perioder, men detta kändes annorlunda.

Kramar till dig!

2011-10-05 @ 12:48:35
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback