Kalaset är över

Godkväll. Nu är kalaset över, disken diskad och dammsugaren har gjort sitt. Vi träffades ganska tidigt för svärföräldrarna har en bit att åka vilket gjorde att det inte blev så sent. Ganska skönt då jag ska till Ullared tidigt imorgon bitti med kusinen och syster. Maten blev lyckad och räckte och blev lite lagom över......Det är man ju alltid som värdinna lite orolig över.

Dottern är nöjd över sina presenter och jag med. Jag hade önskat mig pengar att spendera imorgon och det fick jag, kanon. Fick även presentkort av bror och syster med fam i en affär här i byn, Ichi heter den. Presentkort kom även äldste sonen med ifrån en presentaffär i byn. Ska bli kul att ner och shoppa senare i veckan. Mellankillen och systerns äldste son (som är lika gammal som min dotter, skiljer 2v och 1 dag, går i samma klass) hade lagt ihop till en blomma (krysantemum, heter den så?) och sköna hem, jippie, vet vem som snart ska krypa upp i soffan och läsa lite. Dottern hade gjort en massagegrej i slöjden och skrivit ett jättefint brev. På andra sidan hade hon skrivit saker om mig med ord som börjar på mina namnbokstäver. Jag blev jätteglad. Svärföräldrarna kom med en blomkruka och blomma, cult design, min första cultgrej....Det var även en sedel i men den tog jag illa kvickt och stoppade i Ullaredsbörsen..

Ha en trevlig vecka, kramar Maria

image79

Massagegrejen

image80

Kan man bli annat än glad, älskade ungar

image81

Väldigt passande med halltema

image82

Blomman från killarna

image83

Svärföräldrarna kom med denna, söt

image84

Mina presentkort.. Godnatt på er

Kommentarer
Postat av: Cina

Vilka fina presenter du fått! Grattis i förskott får jag säga- för visst är det imorgon du fyller? Hoppas du får en riktigt härlig dag i Ullared :)!

Sedan måste jag bara säga ojojoj- vad snygg hall ni fixat!! Det är hur snyggt som helst - precis i min smak ;)! Ni måste vara supernöjda!

Kramkram!

Postat av: Maria

Grattis grattis!!!!

2007-04-01 @ 21:37:49
URL: http://www.mariakoden.blogg.se
Postat av: Isabelle

Det verkar som ni haft en toppendag. Och fina presenter fick du också. :-) Jag önskar dig en trevlig dag på Ullared och att du hittar massa fina fynd. Jag är inte alls avis... *hi, hi* Har velat åka till Ullared i flera år, har inte varit där sedan -98, men nån gång ska det väl bli av. Tar ca 4 timmar att köra. Småsegt! Nåja, hoppas du får det bra! Kram

2007-04-01 @ 22:02:37
URL: http://fixaodona.blogg.se
Postat av: tina

Grattis till dej från mej....jättefina saker du fått i present!! Hoppas du hittar mycket fint i Ullared, jag var där senast i somras och många kassar blev det....!!!! Det har gått lite segt med tapetseringen, det kom lite emellan, vi fick hjälpa min pappa med hans bil och sen var det däckbyte på vår bil.....!
Ha en trevlig dag imorgon!
Kramar Tina:)

2007-04-01 @ 23:33:50
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Thea

GRATTIS! Det var inga dåliga presenter/blommor.

Gulligt av dottern att göra en massage-pryl, och vilket fint kort, bra för mammahjärtat.

Själv åker jag till Ullared nästa onsdag - längtar!

Ha en bra dag idag!

2007-04-02 @ 08:25:52
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: Johanna

Gtattis! Vilka fina saker du fick!

2007-04-02 @ 14:56:11
URL: http://inredning.webblogg.se
Postat av: Christina

Grattis! Fina saker. Jättetrevlig blogg du har.

2007-04-02 @ 17:25:24
URL: http://pratbubbla.blogg.se
Postat av: MO

Tack alla ni gulliga, är lite trött efter shoppingrundan men kollar in hos er imorgon. Har haft en bra dag med lite lagom fynd tycker jag nog. Kramar Maria

2007-04-02 @ 20:41:07
URL: http://medaljongen.blogg.se
Postat av: Vildängel

Grattis i efterskott du.. vilka fina presenter du verkar ha fått. :)
//V

2007-04-02 @ 20:43:53
URL: http://vildangel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback