Lathund!!!

Tjenare tjenare!!

Fullt upp idag, tackar för alla grattishälsningar till sonen, ska framföras........fick ju en jag med,  någon ( himla förståndig ) tycker att även vi mammor ska uppmärksammas eftersom det är vi som klämt ut dem........hon kanske inte uttryckte det precis så men det är ju så det är.

Vaknade redan halv sex idag, va...det är ju inte jag som fyller år, behöver ju inte ligga vaken o vara osömnig. Gick upp efter ett tag o bryggde kaffe till sonen, han ville ha paket o kaffe på sängen. Han blev så himla glad över sina presenter, det är kul för oss föräldrar att se när man prickar rätt. Han fick ett akvarium som han önskat länge, dc-skor, ett x-box 360 spel o en adidas tröja. Sidenkalsonger med simpson på från brosan o lilla syster hade köpt fiskmat o ett marabou mjölkchoklad. Nu är allt under kontroll, maten förberedd så långt det går, är alltid färdig i god tid, hatar att stressa. Storkillen ska hinna med ett läkarbesök innan gästerna kommer, han har klagat på att han har ont i bröstet, hoppas det inte är något allvarligt, känner att jag har en klump i magen.

När jag stod o skalade potatis, i massor så hörde jag snarkningar, att jag hörde något över huvud taget är ett under då kranen är den mest högljudda jag någonsin hört........Kunde ju inte vara maken, han satt o jobbade vid datorn. Kollade in i vardagsrummet o fick se att det var Maila som snarkade som sjutton. Hur hon kunde vara så trött är en gåta för hon skulle inte med o gå morgonrundan i morse. Vet inte om hon har någon inbyggd regnradar, så fort det har regnat, eller regnar så struntar hon i mina pock o lock om att ut o gå en sväng. Hon var kanske trött sen igårkväll då vi var ute o gick o sen fick hon duscha o klippa sig när vi kom hem, det tar musten ur både henne o mig.

Ha en riktigt trevlig helg, tittar in till er senare, kramar

image375

ZZZZZZZ, snarkar kan även hundar göra, i alla fall om man heter Maila....

image376

Jag är trött......lämna mig ifred.

När jag gick ut på altanen för att fixa till lite, för vi verkar ha sån tur att vi kan sitta ute o grillningen blir av som planerat, så skulle jag lyfta på Mailas filt för att sopa, då höll jag på att sätta andan i halsen, fast det gjorde jag inte utan tjöt som en liten stucken gris för där låg denna.........

image377

Tur att jag har min prins för denna skulle jag verkligen inte vilja kyssa.

Kommentarer
Postat av: sussi

Vilken ÄCKLIG padda *YÄKKÄÄ* Ryser verkligen!!
Vilken söt liten tröttmössa - har hört att hundar kan snarka! Min svåger fick skulden en gång när hunden snarkade, sambon trodde d var han ;D
Trevlig helg på er!!
kramar

2007-08-24 @ 15:00:42
Postat av: Liza

Grattís till sonen på födelsedagen!
Paddan var inte så söt... skulle då inte ha fått en pöss av mig iaf!
KRAM och trevlig helg!

Postat av: Petra

blärk, fick rysningar och ståpäls på hela kroppen när jag såg paddan. örk. hahah, jag hade nog oxå skrikit som en gris, förstår dig.
gratta sonen.
Vad söt maila är, hur uttalar ni det? som Laila men med m?
ha en go kväll.

2007-08-24 @ 21:15:55
URL: http://godisfrun.blogg.se
Postat av: Helen

Vad kul att presenterna va uppskattade. Vad fin er hund är. Min nästa hund blir en wheaten. Var ju på g 2003, hade tom tingat valp men när jag fick veta att W låg i magen så avstyrdes allt i samråd med uppfödaren. Men nångång ska det ligga en snarkande vetefärgad best även på min matta:D Även jag blev överraskad av en padda idag. Öppnade soprummet och där satt den och stirrade rakt på mig. Tänkte hämtat kameran... då kunde vi haft paddtema *s*. Trevlig helg på dej!

2007-08-24 @ 21:15:57
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: Thea

Sötis Maila, men inte lika söt padda..
Kul att presenterna uppskattades, då blir man ju nöjd själv också.
Ha en riktigt skön helg.
Kram

2007-08-24 @ 21:32:36
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: Anna

Paddor är jätteäckliga! Det dräller av dem i svärfars stuga. Flertalt blir tillplattade då vi kör upp bilarna på tomten. Dottern är fascineras och jag får hurven! Trevlig helg =)

2007-08-24 @ 22:52:32
URL: http://mittlillabo.blogg.se
Postat av: sara

Åh det var en rejäl baddare! Min sambo hittade en groda i källaren häromdagen, helt uttorkad. Men han fick ut den och fick vatten på sig. Din vovve är så fin, blank och härlig päls.

2007-08-24 @ 23:44:24
URL: http://www.micasa.blogg.se
Postat av: Sofie

Huvva vilken äcklig liten gäst ni hade på altanen. Är ingen beundrare av paddor :) Desto sötare var ju vovven! Håller tummarna att läkarbesöket går bra för sonen! Kramar /Sofie

2007-08-25 @ 06:20:40
URL: http://lufthav.blogg.se
Postat av: Lisa

Usch vilken äcklig padda! Visst vet du att det är farligt för hundar att slicka/lukta på paddor då paddorna har ett gift som kan förlama andningsvägarna på hundar....lycka till med läkarbesöket!

2007-08-25 @ 07:50:15
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se
Postat av: Malinbayard

Underbart när jubilaren blir nöjd med uppvaktningen.
Vilken sötsnarkhund!!!
Fniss - TUR att du slapp pussa grodan.
Håller tummarna för att läkarbesöket inte visade något "farligt"!!!

2007-08-25 @ 17:08:51
URL: http://malinbayard.blogg.se
Postat av: Maria-Jag blommar

Snyggt med PS skåpet i din dotters rum! Urk för grodan!

2007-08-25 @ 19:10:56
URL: http://jagblommar.blogspot.com
Postat av: Helen

Ja de blev verkligen en superhit i vårt hem. Sambon smetade dock på lite extra av fyllningen som blev över, enligt honom va de inte tillräckligt kladdiga... Ja de verkar vara undbara hundar. Var på besök hos uppfödaren flera gånger innan jag bestämde mig. Förra gången alltså.

2007-08-25 @ 19:50:24
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: Liza

Ingen bebis ännu... fast det gått en vecka över tiden NU!!! Åja, det är bara att ge sig till tåls ett tag till!! Den som väntar på något gott....
KRAM!

2007-08-25 @ 23:23:21
URL: http://vardagslycka.blogg.se
Postat av: Lilla My

Små grodorna är lustiga att se....;-).Ha en trevlig söndag.Här regnar det och det är ju PERFEKT bloggväder.

2007-08-26 @ 13:59:27
URL: http://myslivochhem.blogspot.com
Postat av: tina

Hej vännen!!! Låter som ni haft en mysig födelsedag...å kul när presenterna blir uppskattade! Hoppas allt gick bra hos doktorn,usch man blir orolig,men bra att kolla upp det. Snarkar gör vår lille ulltott totte också...han har börjat med det sista året..låter lite mysigt. Men du....den där paddan ....fy jag tycker de är så läskiga...som tur är har jag inte stött på nån...skulle också skrika högt....uuurk!!!! Idag har vi regnskurar och sol i omgångar...maken springer in och ut...ja,nåt lite blir det gjort...men jag vill vara färdig NUUUUUUU!
ja,nån gång blir vi väl klara.....ska gå och titta till honom, och se så han arbetar,och inte sitter bakom planket hos grannen hehe...=)=) Kram på dej å vi hörs snart!!!!!!!!

2007-08-26 @ 14:52:42
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Barbro

Åhhh vilken söt hund du har!! Men paddan, den var INTE söt... hujedamej vilket monster....=) stackarn, måste nog ha blivit rädd för dig och ditt skrik!!! =))

2007-08-26 @ 15:37:56
URL: http://www.barbros.blogg.se
Postat av: Sveinungbenedicte

Hi! Your website is really interesting! I like it!

2010-05-07 @ 07:17:16
URL: http://sveinungbenedicte.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback