Boklån!

Hej!!

Idag har jag passat Mini, sista dagen innan semestern för syster. Dagarna rullar på, sommarlovet har redan avverkat några veckor och vi har inte varit o badat en enda gång. Visst har vi haft sol idag, emellanåt i alla fall, men det är inte så man längtar efter att bada precis.

Dottern ville visst vara med o ha matdag så idag har hon gjort currykyckling och friterade nypotatis, lite kokta grönsaker till, det blev riktigt gott.

Igår bjöd mamma på middag, det var köttfärssoppa, det var jättegott och passade igår då regnet stod som spön i backen. Sedan körde jag, dottern o mellankillen till bibblan där vi lånade lite böcker. Jag lånade Den vita massajen, av Corinne Hofman, lånade del två med, men trean har mamma. Hon har läst dem och säger att de är jättebra så jag tänkte passa på nu i sommar o läsa lite.

Några dagar kvar sen har maken semester.........ha en riktigt bra kväll, kramar......

image248

Lavendel blommar för fullt på flera ställen i trädgården...

image249

Clematisen som oxå blommar står tyvärr på ett ställe i trädgården där vi inte brukar vistas så vi får inte njuta av den så mycket.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag vill så gärna ha en klematis men den vill sej inte riktigt hemma hos oss....Fina bilder och vi har minsann sol så det blir över, 25 grader i skuggan klockan 7 på kvällen!*kramisar*

Postat av: Karin

Vad trist att ni har regn! Jag har läst den Vita massajen och jag tyckte den var jättebra. Kunde inte sluta läsa den. Hoppas du känner det samma! Kram.

2007-07-04 @ 19:32:06
URL: http://hemochliv.blogg.se
Postat av: Annelie

Åh, köttsoppa... Det lät underbart gott, kan du Fedexa hit lite??? Snälla?!
Kram

2007-07-04 @ 20:58:59
URL: http://www.annelieskaos.blogg.se
Postat av: Lily of the valley

Vad härliga bilder och färger!
Ha det gott
Kram
Lily :D

2007-07-04 @ 20:59:01
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com
Postat av: Annika

vackra bilder ha en fin kväll kram

2007-07-04 @ 21:09:04
URL: http://motleycrue.blogg.se
Postat av: Cina

Usch då för dåligt väder! Jag skickar lite sol nedåt! Här är det såpass varmt i havet redan så till och med jag badat- och jag vill ha det varmt :)!
Kram och hoppas ni får finväder snart!

2007-07-04 @ 21:35:19
URL: http://cinamedmera.blogg.se
Postat av: tina

Slänger mej ner och skriver några rader snabbt, dottern ska iväg några dagar och vi håller på och packar och ordnar...det ser ut som en orkan har dragit fram här :)Visst är det lite trist att vädret är som det är...vi har inte varit iväg en enda gång till stranden heller ...men men..solen kommer när maken får semester...det har vi beställt!! Nu är det bäst jag återgår till packandet...vi hörs snart!!!!
Kramelikram!!

2007-07-04 @ 22:09:18
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Sara

Nä det är inget badväder direkt..undrar om det blir något dopp i år, hoppas jag förstås och det blir det ju säkert! Vilka fina lavendel!

2007-07-04 @ 22:47:51
URL: http://www.micasa.blogg.se
Postat av: Thea

Mmm..lät gott med soppa!
Du undrade om jag jobbat igår med. Nej, var inne och gjorde en kväll bara, det var kris på jobbet. Från i slutet av juli ska jag jobba varannan helg plus nästan en kväll i veckan.
Har också läst Den vita masajen och uppföljarna. Bra böcker. Hon som jag jobbade kvällen med i måndags hade precis kommit hem från en resa från Afrika. Huvudmålet var att vandra i bergen i Uganda bland gorillorna och besöka savannen. Helt magiska kort visade hon! Men de var också i Kenya och besökte masajbyar. Var jättekul att höra henne berätta.
Ha det bra idag. Själv behöver jag lite uppmuntran...

2007-07-05 @ 09:54:39
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: art[e]fact

Vad trevligt med matdagar! det ska jag också ha när jag får barn :)
Ha en fin dag!

2007-07-05 @ 09:55:08
URL: http://artefact.blogg.se
Postat av: tina

Hejpådej! Hoppas allt är väl....nu ska jag skicka iväg J på musikfestival i fyra dagar..i det här regnet, i tält, åka tåg själv-hon och en kompis!!!!!!! Känns lite pirrigt att de ska åka tåg och göra byten men det ordnar sej väl!!! Kyrkan hon konfade sej i ordnar allt annat men hade inte platser
i bilar till alla ,så de får ta sej ner själva. Kul iaf att de hittar på nåt..nu när det inte är nåt badväder. Vi är ju inte med i kyrkan och de , kyrkan, frågade om inte vi ville följa med....nä,tror inte det...inget illa ment,bra att de fixar en massa med ungdomarna...men vi har att göra som vi har :) Nu ska jag fixa nåt snabbt att äta innan vi åker till stationen!!!
KRAM!!
KRAM!

2007-07-05 @ 13:24:47
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Leanderidun

Great website with loads of information, love the bit about What is Love. Keep it up please!!! My best wishes to you!

2009-03-18 @ 08:28:58
URL: http://leanderidun.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback