Semesterbilder...

Hej där alla semesterfirare!!!

Vi är fortfarande i stugan, åker hem imorgon. Vi ska åka inom Väla köpcentrum när vi kör hem, så jag får stilla mitt shoppingbehov.......Vädret är kanon, solen skiner o det blåser ljumma vindar. Idag har vi varit i Hovs hallar o tittat på branterna där o den fina utsikten. Glömde kameran i stugan men har tagit bilder med mobilen som kan läggas in senare, det var mäktigt.

Har tagit årets första dopp, det var inte varmt. Termometern visar på 20 grader men det tror jag inte på, det blev att snabbdopp. Idag åkte syster med familj hem så sista natten är vi själva här, vi spelar kort, går ner till havet, läser mm, det är semester det..

Här kommer ett par bilder från Glimmingevistelsen, ses, många kramar

image268

Här är vi på väg...fullpackad bil, då ser ni inte allt som är inne i bilen oxå.

image269

Här är andra stoppet på vägen (första var mc-donalds i Hässleholm), gotteboet vid skåneporten i Örkelljunga...mycket gott.




image270

Nedanför denna skylten ligger stranden, där är hundar inte välkomna så man binder dem vid denna stolpen.....nej jag skojar bara...
Kramar på er alla

Kommentarer
Postat av: Anna

Kul skylt! det har blivit nåt fel på för då jag går i på din länk från min så får jag bara fram "denna sida kan ej visasa". jag går däeför in via någon annans blogg. Har det skett någon förändring som jag missat?

Postat av: Petra

gotteboet, haha hade varit något för mig kanske. Får kanske ta och leta upp det där.
Ha en fortsatt trevlig semester.
kram

2007-07-17 @ 23:14:26
URL: http://godisfrun.blogg.se
Postat av: Mariakoden

Ser ut som ni har med er lite grejjer i bilen=)
Kul skylt.......Är det för att man badar på sommaren som de inte får vara där? Men i år är det ju dåligt med badväder så de får väl ta bort skylten.... Njut av semestern!! Kram!!

2007-07-17 @ 23:35:59
URL: http://www.mariakoden.blogg.se
Postat av: Johanna

Åh..V Ä L A...det är ju paradiset på jorden ...det finns ju hur mycket som helst...Ett par besök av mig årligen är ett måste! =) vår sommarstuga ligger ju ett stenkast därifrån...Ha en fortsatt trevlig semester nu! Kram

2007-07-18 @ 00:26:22
URL: http://radhusidyll.blogg.se
Postat av: Åsa.S

VÄLA har jag också shopat på! Min bror+svägerska bor rätt nära.
Åh, vad vacert det är i södra Skåne!

2007-07-18 @ 08:42:33
URL: http://glansigyta.blogg.se
Postat av: Lisa

Fullproppad bil där! Känner igen syndromet! Fast vi har en ännu större hund som ska rymmas i bilen:)) Och du....hundar vill ju också bada på sommaren...det är ju tur att hundar inte kan läsa skyltar:) iallafall kan då våran inte läsa=)

2007-07-18 @ 09:31:06
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se
Postat av: Thea

Hej där!
Låter som en mysig semester, fint väder och allt. Sund på badtemperaturen bra. Ser fram emot fler bilder och inlägg från dig =).

2007-07-18 @ 10:56:31
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: sara

Tur att lilla vovsingen fick lite plats i bilen iaf:)Förresten var dte billigt godis på Gottefabriken? (min sambo undrar)

2007-07-18 @ 11:24:11
URL: http://www.micasa.blogg.se
Postat av: Catomonica

Excellent site.

2009-06-29 @ 08:07:24
URL: http://catomonica.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback