Presenttips, nån?

Hej där!!

Passar på att blogga av mig medan Mini sover. Tur att vi har altan med tak så hon kan ligga ute och sova fast regnet står som spön i backen.

I helgen är det kalas, syster fyller 35 år på söndag och brosan fyller 44 år på mångdag. De brukar slå ihop sina födelsedagar, det är ju i stort sett samma människor som grattar. Till syster är det väl ganska lätt att köpa present, vet att hon tittat på en röd väska som finns på Lindex. Sen kan man alltid hitta något fint i presentbutiken i byn, kläder är inte fel heller. Är det någon som har något alldeles extra som förslag lyssnar jag gärna. Brosan är lite knepigare...jag och syster brukar lägga ihop till något. Han gillar lite "finare" kläder, med det menar jag märkeskläder.........Sånt bryr jag mig inte om ett endaste dugg!

Nu börjar jag tröttna på vädret som inte visar sig från sin vackraste sida längre, jag vill ut och bada, sola, grilla och ja allt möjligt...........


image233

Kom på att jag aldrig visat klädförvaringen maken "byggde" till hallen. Vi köpte en pax garderobstomme på fyndet på Ikea för 98 kr. Den var en meter bred, så maken fick såga itu den och fippla lite, det fick bara plats med en som var 60 cm bred. Sedan målade jag den och maken gjorde hyllplan av den andra garderobstommen som blev  över sen bottenplattan i tv-bänken byggdes. Det är jätteskönt att inte ha hatt/klädhylla precis innanför dörren som vi hade innan, och det får plats mycket i den. Tunnan därunder innehåller mössor/vantar/kepsar bla.
Ha de bra mina vänner, kram Maria, nu ser jag en hand som viftar i vagnen, någon har vaknat.....

Kommentarer
Postat av: Thea

Snygg förvaring. Fiffigt!! Snygga tavlor också.
Väska låter väl bra till syrran din, det kan man aldrig få för många av.
Under sommaren så har vi inte haft någon i våra familjer som fyller år utan alla har klumpat ihop sig på vår/höst/vinter tätt ihop =). Men så föddes Lillasyster 25 juli förra året och äntligen får vi ha ett sommarkalas!!
Ha det!

Postat av: Karin

Så snyggt, vad duktiga ni varit. Vi letar också efter passande förvaring till vår hall-knivigt :)

2007-06-26 @ 19:08:00
URL: http://hemochliv.blogg.se
Postat av: Vicky

Vilken snygg förvaring och vad duktiga ni är! Får man fråga vad du har använt för tyg till tygtavlorna på väggen??? dom ser verkligen superfina ut!
KRAM

2007-06-26 @ 20:38:08
URL: http://tvillingmamma.blogg.se
Postat av: Vildängel

Jag vill oxå ut och sola och bada men här har varit kallt, regnigt och grinigt hela dagen lång...

2007-06-26 @ 20:49:38
URL: http://vildangel.blogg.se
Postat av: Bodil

Vad fint det ser ut. Jag gillar tavlorna också. Kram, kram.

2007-06-26 @ 23:14:58
URL: http://gladjeamnen.blogg.se
Postat av: Fridasfunderingar

Oj så smart, snyggt och ser enkelt ut!!! :D

2007-06-26 @ 23:40:31
URL: http://fridasfunderingar.blogg.se
Postat av: Sara

Åh det där med presenter är inte alltid så lätt. Visst till tjejer hittar man alltid något, men till killar kan det vara knepigare. Gillar han whisky kanske? En bok om whisky?(det vfick sambon av mig i julas iaf..)En bra cd-skiva? det är ju inte ofta man köper skivor nu förtiden(eller?,visst är det så?)

2007-06-27 @ 00:49:05
URL: http://www.micasa.blogg.se
Postat av: tina

Hjälp vilken snygg klädförvaring....nåt sånt skulle vi kunna göra i våran hall....kanske kan härma dej lite !!!! Vi har lite planer på att fixa iordning hallen,måla och göra ny förvaring!! Nu fick jag inspiration när du visar er kanonsnygga "garderob"!!!Tavlorna....så snygga!!
Här händer inte mycket idag...tonnisarna sover...det är så tyst i huset....ska snart sätta på lite kaffe och läsa lite. Igår hade jag och dottern en rolig eftermiddag i stan...jag hittade lite fint på Duka , de hade rea!!! Men nu får det vara färdigshoppat på ett tag..det kommer ju en semester också!! Hoppas du har det bra idag....
Kramizar!!!

2007-06-27 @ 11:37:00
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Helen

Smart och snyggt blev det. Skulle kunna funka även i vår hall *grunnar*. Behöver mer plats till familjens kläder/skor.

2007-06-27 @ 12:55:50
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: Mia

Åh, det där var ju både smart och snyggt!

2007-06-27 @ 19:36:06
URL: http://hemochlycka.blogspot.com/
Postat av: Anna

Presenter är alltid ett gissel. Vi har successivt börjat aveckla det där och satsar på barnen istället. Själv älskar jag presentkort. Då får jag ju köpa precis det jag vill...

2007-06-28 @ 21:14:57
URL: http://mittlillabo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback