Tokiga Tisdag

Hej!

Ja som de flesta vet har ju Ikea sina tokiga Tisdagar med billigare priser på vissa varor. Då kan man ju som jag passa på att åka dit och köpa tokiga lampor också. Jag har en längre tid velat ha nya lampor över bordet i tv-rummet, några lite roliga (och framför allt inte så dyra, så ombytlig som jag är). Fick se att de hade lampor i katalogen som var lite billigare tis 13-15 feb. Jag tog systern och Mini med mig och åkte de ca 5 milen till Ikea. Ja lamporna var gigantiska i mina ögon, men skam den som ger sig. Jag skulle ha dem, ja inte bara en utan två. Systern var lite tveksam, ska du verkligen ha två?  Jag kom hem med dessa lampor och de skulle ju sättas ihop med. 32 delar i varje lampa. Dottern hjälpte till och vi fick ihop dem under lite fniss. Det kändes som de skulle ta över rummet liksom. Fick dem på plats och som vanligt är jag först lite tveksam. Hm, känns det inte som vi blir överfallna av lamporna sa jag till maken när vi låg i soffan på kvällen. Man kom ju lite under dem så på nåt sätt. Nej sa han, jag gillar dem.  Det för ju alltid med sig något när man byter ut något och detta var ju inget undantag. Hela taket fick målas om efter att vi (jag) spacklat igen de gamla "lamphålen".


Här är lamporna på plats, lampan heter Knappa kaktus


Tokiga Tisdag

Kommentarer
Postat av: petra

visst är det kul att blogga, själv har ja bara hållt på sen januari nån gång. man blir snabbt beroende av att göra nåt inlägg och framförallt gå in och kolla på vad andra har gjort osv.
Ikealamporna är ju bara så snygga, har ingen ÄN men ska snart ta en tur till ikea, men vet inte riktigt var den skulle kunna hänga hos oss. får fundera på det.
tittar gärna in här igen. ha det bra

Postat av: saravillfara

Svejsan!
Vad kul att ha hittat hit, grattis till nya bloggen :)
Här kommer du säkerligen ha mycket trevligt!
Jättefin matplats, snygga lampor och härlig fondtapet.
Ha en fin måndag!

2007-03-05 @ 00:03:13
URL: http://saravillfara.blogg.se/
Postat av: MO

Hejsan.
Sara, din sida har jag varit inne på många gånger och giiiilllar vad jag ser och läser. Ha en bra barnfri vecka. Petra, kul med en ny "bekantskap", ni har ett jättemysigt hus. Hoppas vi hörs igen, kram Maria

2007-03-05 @ 10:11:52
URL: http://medaljongen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback