Högtryckstvätten och jag

Hallå där!

Idag har det varit en fixardag. Ni vet en sån dag då man går och skräpar i joggisar och fixar och donar hemma. Jag började dagen med en runda med hunden. När jag kom hem hade jag faktiskt lust att ta itu med altanen. Är ju snart läge att sitta där och grilla. Eftersom den ligger i norrläge används den mest på sommaren och särskilt heta dagar. Då är det skönt att ha en altan i skugga. Maken byggde ut trädäcket för några år sedan så den biten har sol, det är ju ganska skönt att kunnna välja.

Jag plockade fram dynorna och pustade ut då jag såg att mössen varit snälla och inte ätit på dem. Jag la dem på studsmattan och tog fram högtryckstvätten och spolade dem rena, nu hänger de på torkvindan. Sedan fick högtrycken jobba vidare, altanen blev spolad och det är fantastiskt vilka krafter det är i bara vatten och lite tryck. Bar ut alla möblerna och spolade av dem oxå. Efter det fick jag putsa alla fönstrena på baksidan, tog i mellan och överallt. Känns ganska tillfredsställande. Rena fönster är en fröjd för mig.

Ett par lass fick jag köra till tippen me, konstigt vad mycket kartonger det blir när man handlar på ikea. Känner mig ganska mör nu. Ska handla med, det gapar tomt i kylen, men jag väntar till senare, jag har ju inte direkt fixat mig och ni vet ju att med min fåfänga så väntar jag hellre tills det börjar tunna av i affären......Äsch, jag sätter på mig en keps över det otvättade håret och låtsas som det regnar..

Nu börjar värmen komma tillbaka, underbart....tusen kramar Maria

image133

Forsytian blommar ovanligt gult i år, vackert

Kommentarer
Postat av: Liza

Vad du har hunnit mycket.. håller precis på att putsa fönster på inglasningen (balkongen) och ska sedan ta dammsugaren... Håller med - rena fönster är en fröjd - men ska mina vara rena så får jag putsa dem en gång per vecka *suck*, har dock valt att bo mitt i staden så jag får skylla mig själv..
Ha en skön dag och kväll!
Liza

Postat av: Vildängel

Låter jättehärligt att ha fått så mycket gjort - jag ska ta itu med fönstren jag med, men väntar till någon dag när jag slipper frysa när jag gör det. :)

2007-05-02 @ 16:40:14
URL: http://vildangel.blogg.se
Postat av: Sara

Att köra med högtryckstvätten är roligt, allt bölir så rent. Ett tips är att rengöra grillgallret med den! Ha en bra dag! Kram sara

2007-05-02 @ 16:42:37
URL: http://www.micasa.blogg.se
Postat av: Cina

Oj vad du jobbat på, härligt att få så mycket gjort! Rena fönster är underbart, det är makens jobb att fixa det här hemma, hoppas det blir gjort i helgen :).

Själv är jag så jäkla förkyld...känner mig seg i hela kroppen och har inte gjort många knop idag. Det känns bättre att spara de krafter som finns till barnen och till att fixa det mest nödvändiga...

Kram!

2007-05-02 @ 19:22:58
URL: http://cinamedmera.blogg.se
Postat av: Thea

Vilken fin bild på Forsytian. Känns väl bra att fixat altanen idag. Själv har jag fönsterputsning som hänger över mig, phu..

Kram

2007-05-02 @ 21:58:56
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: Thea

Vilken fin bild på Forsytian. Känns väl bra att fixat altanen idag. Själv har jag fönsterputsning som hänger över mig, phu..

Kram

2007-05-02 @ 21:59:04
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: sussi

Längtar tills man får sätta igång här, är så sunkigt i backen ännu...
Vilken fin bild - gul å glá :)

Ha en go kväll,
kramar

2007-05-02 @ 22:09:48
URL: http://sussibussi.webblogg.se
Postat av: Anna

Vad duktig du varit idag!
Din bild bjuder då på med :)

2007-05-02 @ 22:48:33
URL: http://secondhandsisters.blogg.se/
Postat av: Thea

Ha en bra dag!

2007-05-03 @ 08:21:38
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: Olavalise

thank-you for the good and valuable information on your site

2009-04-15 @ 09:13:56
URL: http://olavalise.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback