Julstjärna....

Hejsan på er....

Snön lär vänta på sig, här är bara grått o trist....jo jag har redan tänt alla lamporna o klockan är bara tre. Jag har ju en del belysning som tänds så fort det börjar mörkna ute. Så pass många (gillar punktbelysning) så förra året så önskade sig dottern i julklapp...en sån där liten fjärrkontroll som man kopplar till belysning så man bara behöver trycka på fjärrisen så tänds alla lampor i hennes rum.  Jag skulle nog behöva sådana i varje rum, det blir en del springande när det ska tändas o släckas....tur vi inte har övervåning oxå. Tänk vilken onödig motion jag hade fått då..

På maxi sålde de julstjärna i papp för endast 29.90, fanns i svart och vitt. Jag köpte en svart med silverdetaljer på, för den passar rackarns så bra till gardinerna jag köpte till dotterns rum, svart o silver blir hennes fönster "dekorerat" med.

image567

image568

image569

Gardinen är fortfarande ouppackad men stjärnan tog jag upp för att kolla in, det är silversnirklar på den, syns knappt på bilden. Jag tror det passar till hennes svart/vit/silvriga fondvägg, nu måste ju inte allt matcha, till jul får det bli lite galen färgblandning, så något rött blir det säkert oxå.

Ha en fin eftermiddag och kväll, kramar / Maria

Kommentarer
Postat av: Anne

Här är också bara grått och trist. Känns som sen kväll. ska bli så mysigt att få advents pynta med massa ljus så inte dagen blir så mörk. Änglarna var ju jätte fina. Och svart och silver kommer bli ursnyggt tror jag. Ha det fint!

Postat av: maria

Jätte fina jul gardiner har faktiskt varit runt och letat efter svarta, men inte hitta ännu. Var hitta du dina?

2007-11-20 @ 15:41:53
Postat av: Lisa

Snyggt! Jag har också handlat en svart stjärna, fast på dollarstore...min kostade hela 50 kronor! Snyggt tyg förresten!

2007-11-20 @ 18:35:40
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se
Postat av: Lily of the valley

Snyggt! Jag såg bara vita med gulddekor på Maxi idag. Den svarta är ursnygg, liksom gardinerna.
kram

2007-11-20 @ 18:52:18
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com
Postat av: Karin

Vi är nog ganska lika då! Jag gillar att handla och planera men jag tycker det är lite fusk att tjuvstarta. Gardinen ser ju jättemysig ut.

2007-11-20 @ 21:10:38
URL: http://hemochliv.blogg.se
Postat av: Linda

Vilken fin stjärna & till bra pris.. Funderar oxå på en svart stjärna till köket, men troligen så fegar jag ur och det blir en röd:)
kram

2007-11-20 @ 21:59:05
URL: http://frularsson.blogg.se/
Postat av: åsa

Tack för omtanken om min dotter. Det känns skönt att dotter får arbetsro och inte blir störd av ungar som blir utslängda hela tiden pga av att dom stör, skriker och springer runt i klassrummet och är snutiga mot lärarna.
Snygga gardiner. Svart är min favorit just nu. Flyttade in i hus i somras och har knappt hängt upp vanliga gardiner är så julgardiner får nog vänta till nästa år för mig. Ha det gott

2007-11-20 @ 23:38:37
URL: http://www.galanthus.blogg.se
Postat av: Lina

Vad fint! Jag tänkte bara fråga om den där mascaran från rimmel som du tipsade om för ett litet tag sedan. Jag har läst om den på andra ställen också och tänkte testa den, men jag undrar var du köpte din? Jag hittar den inte i affärerna, men jag letar kanske på fel ställe... Ha det gott!

2007-11-21 @ 00:02:56
URL: http://linasfina.blogspot.com
Postat av: Betty

vilka ljuvliga änglagardiner!

2007-11-21 @ 08:07:39
URL: http://fotograferamera.blogg.se
Postat av: tina

Hej där!Har precis gjort mej en kopp te och satt mej ner vi datorn. Idag är det lika grått å trist...det går åt massor med värmeljus o ljus=) Vilken fin julstjärna dottern får i sitt rum...passar ju perfekt till gardinerna! Fiffig "mojäng" den där fjärrkontrollen...en sån skulle jag behöva!! Har skickat iväg J till skolan idag så hon är piggare..Igår skulle vi börjat måla i hallen var det tänkt,men P var så trött så han la sej att vila en stund efter maten...tror du han vaknade...jodå,det gjorde han ...men precis lagom till att gå och lägga sej=) Så vi får se om vi kommer igång idag....det blir väl klart nån gång!

Nä,dax för lite fixande och donande här hemma!
Ha en go dag...tänd lite lampor och värmeljus....det är mörkt å trist,men snart blir det ju lite kul som händer...eller hur!!!
Kram på dej vännen...vi hörs snart...det kommer nog ett Mail senare idag!!!!! //tina

2007-11-21 @ 10:06:35
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Malinbayard

Så FINT det blir!!! Fast det är det ju JÄMT hemma hos dig förstås...
Nästa onsdag tänker jag "adventa till det" här hemma, jag får ju passa på de dagar jag bär titeln hemmafru... Dvs. när tiden finns.
Farmor fick sådana där "hightech" eller vad nu namnet var i julklapp och hon förstod ingenting. Hon är lite emot nymodigheter också men när hon "fattat galoppen" så tror jag bestämt hon gillade att trycka på alla lamporna på EN gång!

2007-11-21 @ 12:07:31
URL: http://malinbayard.blogg.se
Postat av: Fröken Fräken

Ja, visst blir man sugen på att julpynta och hänga upp stjärnor. Jag har en fin helsvart stjärna som vill upp. Ska försöka hålla mig till adventshelgen...

2007-11-21 @ 14:29:58
URL: http://tusenideer.blogspot.com/
Postat av: Designtjejen

Åh vilken fin julstjärna och så billig också!! Wow.. ska nog ta mig en tur till ICA.. :-) Har faktiskt letat efter en liknande.
Kram kram

2007-11-22 @ 06:55:33
URL: http://designtjejen.blogg.se
Postat av: Kristina - Kix Inredningskoll

Det ser ut att vara en jättefin stjärna!

2007-11-23 @ 11:26:53
URL: http://kixkoll.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback