Compact living !!!

Hej där!!!

Va???? Är det sommar igen??? Här är underbart varmt o soligt, för varmt i söderhörnan.....men jag skriver en snabbis för sen ska jag ut i värmen igen.

Compact living är ju så poppis, har varit ett tag och det verkar hålla i sig. Det låter ju romantiskt o fint på alla sätt o vis, men jag vet att det inte är så  lätt alla gånger. Allt som inte används får slängas, ges bort eller säljas. Endast de mest kära sakerna kan få plats på vinden. Där uppe är det fullt kan jag lova, som Martin Timell säger: huset behöver en mössa, för att behålla värmen.....det har vi, alla gamla kläder/leksaker fungerar som jättebra isolering.....Vi bor på en yta på 120 kvadratmeter, det är inte stort, men det fungerar förvånansvärt bra ändå. Saker får ha sin bestämda plats för att det ska underlätta, sen vet barnen att mamma blir tokig om det ligger saker framme, ser extra stökigt ut i ett litet rum. Det fanns bara tre sovrum från början, o det funkade då vi bara hade två barn, sen kom lillasyster o vände upp o ner på allt. Vi trivdes/trivs fantastiskt bra så att flytta var inget alternativ. Det blev till att dela av ett större sovrum o stjäla en bit på rummet bredvid. Alla tre barnen har nu sina rum i ena vinkeln av huset. Små men egna krypin där loftsängar är ett måste o inga onödiga möbler får plats. Soffor, platsbygd o Ikeas klippan passar utmärkt in.

Ja, det finns massor med lösningar, här är några tips......

Under skåp kan man ha lådor med diverse saker

image399

image400

Sittpuffen på dotterns rum ligger under bordet o tas fram när kompisar kommer.

image401

Grytlockshållare blir även en bra tidskriftshållare, äldste sonen prenumerar på Kalle Anka, hjälp hans rum svämmar snart över av alla tidningar.

image402

Bakom mellankillens dörr står denna bokhyllan, dörren kan inte öppnas fullt ändå då dörren står nära hörnet på hans rum.
Det finns säkert många bra tips, jag tar tacksamt mot några jag med.......
Kramar

Kommentarer
Postat av: Malinbayard

Finns det hjärterum finns det stjärterum!!!
Att inte ha mera grejer än det man använder är nog det bästa "spara-plats-tipset" men DET är lättare sagt än gjort. *fnissar igenkännande*
Vi har vind över hela huset och du - huj vilken "mössa" det har blivit av den.

Postat av: Ingrid

Ja, compact living har jag erfarenhet av. Fattar ibland inte att vi fick plats i vår lilla lägenhet.
Jodå, visst kanske det kan ordnas lite bilder på tapeten i den vita färgställningen. Ge mig några dagar så ska jag försöka ordna ett litet hemma-hos reportage i min blogg.

2007-09-05 @ 20:26:50
URL: http://attvarajag.wordpress.com
Postat av: Susihus

Ja oj vad det samlar på sig bara på ett litet tag...Vi har backar under sängen och sen sängkappa för så man slipper se dem. Men jag försöker att en regnig dag städa undan och slänga eller sänka till Erikshjälpen så'nt som vi ALDRIG använder.

2007-09-05 @ 21:29:07
URL: http://susihus.blogg.se
Postat av: sara

Bedrollers under sängen,enkla hyllplan högt upp på väggen nära taket..hmm..ja det var vad jag kom på nu!

2007-09-06 @ 00:15:26
URL: http://www.micasa.blogg.se
Postat av: Compact Living Butiken

Compact Living Butiken
Loftsängar & Sängskåp
Vi på Compact Living Butiken har dom stora lösningarna för dom små ytorna. Vi bygger våra produkter utefter den marknad som vi är totalleverantörer till. Det gäller det mesta inom compact living baserade lösningar för privatpersoner och företag. Vi hjälper dig att med flexibla lösningar utnyttja dina åtråvärda kvadratmetrar på bästa möjliga sätt.
Välkommen in för att titta på alla våra nyheter och ta del av våra erbjudanden. Kanske hittar du något som passar just dig!
Vi strävar efter att erbjuda den bästa servicen och vill gärna ha en personlig kontakt med dig.
Välkommen in till oss på www.compact-livingbutiken.com
MVH Peter & Markus
Ps. Vi har allt inom Compact Living och öppnar nu vår nya internetbutik för alla!

2007-09-18 @ 22:42:13
Postat av: Compact Living Butiken

Vi på Compact Living Butiken har dom stora lösningarna för dom små ytorna. Vi bygger våra produkter utefter den marknad som vi är totalleverantörer till. Det gäller det mesta inom compact living baserade lösningar för privatpersoner och företag. Vi hjälper dig att med flexibla lösningar utnyttja dina åtråvärda kvadratmetrar.

Mvh Peter med personal

Magnus Ladulåsgatan 27
118 65 Stockholm
Tel. 08-66 88 481
[email protected]
http://www.compact-livingbutiken.se

2008-04-23 @ 19:06:58
URL: http://www.compact-livingbutiken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback