Lev här o nu....


Ett liv har släckts, en far har förlorat sin bror.... Min farbror dog inatt o det var hans önskan nu mot slutet. Jag kände inte min farbror särskilt väl, men såklart är det tråkigt när ett liv är till ända, dock inte för honom själv då han inte orkade leva längre. Att ständigt bli påmind om hur skört livet är, gör att man på något sätt känner sig ännu mer levande....Att det är viktigt att leva här o nu, att tala om för folk hur mycket de betyder för en...Så min älskade familj, mina älskade föräldrar/syskon...Jag ÄLSKAR er, o ni betyder allt för mig..(lättare att skriva det....)Mina söta tomtar som jag fick av dottern i julklapp får hänga med i dagens inlägg....

Ha en skön Lördagkväll
/kramar

Kommentarer
Postat av: Anna B

Leva här och nu är ett sorts motto som min kollega brukar köra med. Det är egentligen mycket viktigt att komma ihåg.

Pst tomtarna var hur fina som helst! Kram Anna

Postat av: Nettan

Beklagar verkligen !!Alltid jobbigt när ngn dör =0(.

Har en moster som ligger & väntar på den sista vilan, så det nya året börjar inge roligt !Ha en god fortsättning..

Kram Nettan

2008-12-27 @ 21:09:29
URL: http://bjurtjrnsvillan.blogspot.com
Postat av: Sara

Jag beklagar sorgen, hoppas din farbror fått frid nu. Kram

2008-12-27 @ 22:29:32
URL: http://www.micasa-sara.blogspot.com
Postat av: Malin B

Vi påminns titt som tätt på hur skört livet är, likt en ljuslåga - stark och klar men kan släckas när vi minst anar det.

Man SKA ta vara på dagen och vara rädd om de som betyder mest.

Kram till dig.

2008-12-27 @ 22:54:39
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: m a r i a k o d e n

....beklagar....

=(

Kram!

2008-12-27 @ 22:57:42
URL: http://mariakoden.blogg.se/
Postat av: BAJSDAGBOKEN

hej!!va tycker du om mina bilder??www.vardagsbajs.blogg.se

2008-12-28 @ 00:16:35
URL: http://vardagsbajs.blogg.se/
Postat av: Liza

Ja, livet är skört. Beklagar sorgen. Min mor vill nog egentligen gå till far... jag förstår henne och respekterar hennes önskan och det vet hon om. Talar alltid om hur mycket hon betyder och har betytt för mig..

KRAAAAAAAAAAM!

Liza

2008-12-28 @ 00:27:53
URL: http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Mari

Ja, man blir ständigt påmind om hur skört livet är. Fast det är ju inget man kan gå och tänka på jämt för då skulle man ha det otroligt jobbigt.

Men när det väl händer tänker man desto mer.

Jag som jobbar inom vården ser mycket och ibland önskar man att en del fick sluta sina liv omg, det är inte värdigt att ligga och bara tyna bort, hemska tanke.Jag vet att min nära och kära vet hur mycket de betyder för mej och det tror jag dina vet oxå utan en massa ord, det känns underbart.På tal om annat, så bara älskar jag såna tomtar.....kollade lite på REAN men hittade inga.Kram och ha det så jättegott!!

Jobb idag och i morgon sen blir det nyårsledigt, så gott så....

2008-12-28 @ 04:45:14
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Postat av: Ulla

Jag tänker ofta att jag ska leva i nuet och jag har blivit bättre på det, men... Efter att min svägerska hastigt dog i en bilolycka (aug 2007) så har jag verkligen påmints om livets förgänglighet.

Tänker på Er!

2008-12-28 @ 07:47:07
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: C a m i l l a

Nej, stackars er och stackars din pappa! Min farbror fick ju en stor stroke i oktober, men han överlevde - dock med väldigt stora skador fortfarande. Han är bara 65 år. Det är hemskt när det händer och även om jag, liksom du, inte heller umgicks med eller kände min farbror särskilt väl - då blir man ändå ledsen, speciellt för sin pappas skull, som mist en bror!

Styrkekramar till er!

2008-12-28 @ 09:20:26
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Zassi

Usch det är aldrig roligt när någon dör =(

Önskar dig en GOD FORTSÄTTNING.

2008-12-28 @ 10:31:18
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: Livet i byn

Det är tungt, jag beklagar!! Man blir ju påmind om hur skört livet är och hur fort det kan förändras...~Livet i byn

2008-12-28 @ 11:05:24
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: tina

Hej vännen!

Livet kan förändras fort och det är skört,så att försöka leva här och nu är klokt!Tråkigt med din farbror =(!Man är tacksam för sin familj och sina nära och kära...och man blir ju alltid påmind om hur viktigt det är att tala om för dom hur mycket man älskar dom,när nåt sånt händer!Ja,nu rullar julhelgen på i en hiskelig fart,tänk att det man planerat och fixat inför går så fort över.Förstår på det du skriver till mej att ni haft en härlig julhelg...Vi har haft det jättebra och mysigt.Annandagen var svärisarna och pappa här på mat(vanlig mat),och vi hade lite julklappsutdelning.Vi träffas ju inte allesammans under julen av lite olika skäl,men jag är nöjd med att vara bortbjuden litegrann och sen vara hemma mycket =)=)under julen.Dagarna går som sagt,vi slappar,promenerar äter gott och slappar i soffan framför nån julklappsfilm eller nåt bra på tvn.Härligt.P njuter av att vara ledig...också härligt att se...han behövde koppla av från jobbet!Nu börjas lite planering inför nyår,vi ska ha goda vännerna( dom som flyttade till stan)till nyår.Ska bli kul...har väl nästan bestämt mat mm.Vilka fina julklappar du fick av de dina,pappelinamattan är ju så himla fin,passar perfekt i ert kök!Jag fick lite glas och goa dofter och lite annat smått och gott!Ännu en dag i lugnets tecken blir det...ska nog dra med mej P ut på en promenad så vi piggnar till lite=)Ha det fint Maria och hälsa din goa familj!!Kram på dej/tina2008-12-28 @ 11:12:19
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Jag brukar intala mig om att allt har en mening. Men det är svårt att förstå när människor försvinner från oss eller blir svårt sjuka. Meningen är kanske att vi ska ta vara om varandra när vi kan, här och nu!

/P

2008-12-28 @ 11:30:04
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: isabelle

Jätte fint skrivet!

2008-12-28 @ 11:36:12
URL: http://nak3n.blogg.se/
Postat av: Lisa

Usch ja, döden finner sitt sätt att påverka vare sig vi vill eller ej. Det är ju bra att man får ett litet "wakeup call" att livet faktiskt är skört och kan vara borta fort, men ja livet blir ju inte alltid lättare för det.. Förstår vad du menar, lättare att skriva även om de ibland kan få höra det sagt till en. Fina tomtar du fick!! Så söta! Skickar många kramar!!

2008-12-28 @ 12:37:55
URL: http://lisenis.blogg.se/
Postat av: Number nine on Melon Lane

Tungt när någon i ens närhet går bort. Att det ska vara så svårt ibland att leva i nuet och fånga dagen... God fortsättning till dig. Kram

2008-12-28 @ 13:11:22
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Evelyn, i hemmet

Beklagar!

Stor, värmande kram till dig och din familj!

2008-12-28 @ 13:29:51
URL: http://ihemmet.blogg.se/
Postat av: Tjohalia

Vad tråkigt att höra! Massor med kramar till dig och din familj.

2008-12-28 @ 13:58:00
URL: http://tjohalia.se
Postat av: Fröken Fräken

Vad tråkigt att höra om din farbror! Ja, döden kan nog vara som en extra påminnelse att man ska ta hand om varandra och bättre lära sig att uppskatta vad man har. Jag sitter här och bläddrar bland en massa minnessaker när jag håller på och städar en garderob, och blir nostalgisk över personer som på ett eller annat sätt inte finns i ens liv längre. Det tar tid att städa på det sättet, men man påminns om mycket roligt också!

2008-12-28 @ 14:33:37
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Annette

Kloka ord du skriver!Tröstande kramar

Annette

2008-12-28 @ 20:22:00
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback