Sommarlov....


Jaha, då har man varit i kyrkan....det är väl en av de få gångerna per år som jag är i kyrkan. Skolavslutningen vid jul o sommar då är jag på plats. Stämningsfullt o vackert som vanligt, fast väldigt varmt...o knökfullt, alla fick inte sittplats. Jag bävade för den blomstertid nu kommer, dottern går ju ut 6:an o detta var sista skolavslutningen i kyrkan för vår del. Trodde att tårarna skulle flöda...men nej, jag stålsatte mig. Värre var det när barnen skulle ta avsked utanför kyrkan....oj vad dottern grät, o jag kunde inte titta på henne för då började jag oxå gråta...vilken pärs. Efteråt åkte vi hem till oss, syster o hennes familj oxå och mumsade på jordgubbar o glass o tre olika sorters tårtor.....japp, jag är mätt.

Imorrn far vi till Tina o hälsar på, det kommer bli kul att träffas igen, det är ju ett halvår sen sist. Tänk att kunna få en kompis på "äldre" dar, genom datorn/bloggen, det trodde jag aldrig.

Önskar er alla en underbar helg



Äntligen sommarlov....



Kyrkan var fullsatt...dotterns klass är framme o sjunger, sol vind o vatten...vackert så alldeles...

Sen vill jag passa på att tacka för alla fina ord ang inlägget igår, det gjorde mig säker på att jag handlade rätt.....skönt att det finns fler som tänker som jag (hm ni vet vad jag menar)...

Storkramen till er alla, ni är bäst :)

Kommentarer
Postat av: Anne

Känner igen den där känslan av att lämna allt bakom en. Trist, men oftast håller man kontakten med de flesta. :) Ha en skön helg!

Postat av: GÅRDSROMANTIK

Det är något speciellt med skolavslutningar i kyrkan. Ja dessa avsked är inte lätta.



Kram Maud

2008-06-13 @ 16:22:34
URL: http://havsviken.blogspot.com
Postat av: Lotta

vad mysigt med skolavslutning i kyrkan, det far en verkligen att minnas ens egna skolavslutningar, den blomstertid nu kommer... och sa vips var det midsommar!! ha en skön helg du med!!

2008-06-13 @ 18:24:21
URL: http://www.gottablandat.wordpress.com
Postat av: nilla

Ja det är så fint med skolavslutningar i kyrkan.Vår minsat fick trängas med alla ungar och föräldrar i en pytteliten gympasal....trist..Må så bra...Det gick lätt att bada vi hade spelat fotboll så man var svettig som en gris

2008-06-13 @ 19:32:00
URL: http://fnilla.blogg.se/
Postat av: tina

Gokväll i stugan...pust..tar en paus i städandet =)=);)...nä skojar bara...tänkte du skulle tro att jag städar och står på nu när ni ska komma imorron=)!!! Men jo...lite extra fejar man ju när man får så fint främmat hihi!

Har tänkt länge att jag skulle putsat fönster ...började nog planera för några veckor sen...men sen kom den hiskeliga blåsten,och tur är nog att jag inte kom mej för att putsa,för då hade jag ju fått göra om det...alltstå har jag ju tjänat in en gång!!!Men smutsiga är de ju......=(får nog leja bort arbetet till någon ungdom i la familia....



Nog om städning...Idag har vi också varit i kyrkan..inte för ofta det händer,men som sagt,det är fint och stämmningsfullt!Sen blev det kortege efter alla niornas flak/traktorer/lastbilar in till samhället där det kastades vattenballonger traditionsenligt.En bit pizza var fick vi i oss innan P och J stack iväg till Skara sommarland.De kommer ju hem i natt ca 0300..och J ska upp och sälja jordgubbar kl 9.00 imorron...men det går nog det med=)Ska strax börja kika på en film...sen ringer nog P och vill att jag ska hämta dom från bussen i natt...znaaaaaaaaaaaark!!



Vi ses i morron....ska bli så kul!



kramar/tina

2008-06-13 @ 22:11:58
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: Pernilla

"Den blomstertid nu kommer" är en kämpig sång. Mina tårar bränner också innanför ögonlocken när jag hör den. Ha en bra helg.

/P

2008-06-13 @ 22:25:34
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: L I S A

Vilken vacker kyrka det verkar vara! (jag är grymt fascinerad av gamla kyrkor) och vi har minsann haft sommarlov i en dryg vecka! Ha en fin helg (vad roligt med en liten bloggträff!)

2008-06-14 @ 07:46:35
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se/
Postat av: Camilla

Vilken tur du har som får gå på skolavslutning i kyrkan. :) Jättevacker kyrka. Det är en speciell känsla att vara i kyrkan, synd att det inte blir oftare.

Kram på dig och trevlig helg!

2008-06-14 @ 14:34:14
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Fröken Fräken

Ja, herregud, jag blir nostalgisk av nästan allt som har med skolan att göra, och Den blomstertid.. ska vi ju bara inte prata om! Jag gillade ju verkligen skolan, och så här väldigt många år efteråt har allt bara blivit ännu bättre, det är som om det aldrig var en tråkig dag... ;-)



Det är roligt att få vänner fortfarande! Och det är helt otroligt vad man kan få hjälp och tips i bloggvärlden! Man blir så glad! Hoppas helgen fortsätter bra för dig!

2008-06-14 @ 18:44:20
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Mari

Hoppas ni har en trevlig helg i Jönköpingstrakten, vädret har ju inte varit kanon men helt ok!



Underbart med skolavslutning känner ännu hur jag fick gåshud och hur det brände bakom ögonlocken, Idas sommarvisa och en massa annat som hör till.

2008-06-14 @ 19:00:01
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Postat av: Number nine on Melon Lane

Hade det varit jag hade tårarna sprutat. Som det känns nu iallafall. Önskar dig ett trevligt slut på helgen.

2008-06-14 @ 21:34:02
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Kristina

Ja, det är ganska vanligt för golden retriever att få det också! Finns många namn för det, vatteneksem, hot spots, retrievereksem m flera.

Nu är det iallafall på rätt väg! Tror att det har blivit lite bättre nu. Så jobbigt att se sin älskade sjuk! :(

Ha det bra! Kramar

2008-06-15 @ 12:53:57
URL: http://kristinashus.blogspot.com
Postat av: Joanna

Åh ja va gött med sommarlov. Själv får jag väl snarare kalla det för jobblov då sommaren mest spenderas på jobbet. Men det är så skönt att jobba och bara kunna gå hem på kvällen och bara vara, slippa plugga en massa. Hoppas att din helg har varit bra.

2008-06-15 @ 19:15:11
URL: http://mittlivsomjoanna.blogg.se/
Postat av: soffie

å så vackert!!!

2008-06-15 @ 19:27:15
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Liza

Usch så otäckt - alltså inte examen utan förra inlägget! Tycker du gjorde helt rätt.. om det var den mannen så vet han nu att han är upptäckt!

Däremot härligt med examen.. och sommarlov!!

KRAM!

2008-06-15 @ 22:13:21
URL: http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: tina

Hej där vännen...vad skönt att höra att ni är hemma igen...att hemresan har gått bra!Tack själv för en jättetrevlig kväll....alla i familjen hälsar att det var så mysigt och kul att träffa er!

Ja,åt gjorde vi ju..och vi har ätit upp resterna idag till middag=).

Killarna tog tåget till stan för att åka upp till DH i em..de tyckte det var kul att gå och kolla in allt som händer där.Själva har vi bara skrotat runt härhemma,sovit länge och lilla pappa har varit på lite fika på fm.



Ni ska jag strax gå och knyta mej...det har varit en jättekul helg....tack gulliga medaljongfamiljen för att vi fått lära känna er!!!!



Vi hörs snart...hälsa !!!!!!



tina=)

2008-06-15 @ 23:17:59
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja när barnen slutar skolan då är dte verkligen sommar. Önskar ibland man var liten igen så man hade haft ett långt skönt sommarlov framför sig! Kram

2008-06-16 @ 13:40:16
URL: http://www.micasa-sara.blogspot.com
Postat av: Lisa

Hoppas att sommarlovet är skönt! :D

2008-06-16 @ 20:02:19
URL: http://lisenis.blogg.se/
Postat av: Edvinalba

Great site. Good info

2009-07-28 @ 13:26:57
URL: http://edvinalba.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback