Jag är som jag är...

Att vara som man är tror jag är bra. För att inte vara som man är, det betyder ju att man är som någon annan, o vem ska då vara som jag? Om nu någon måste vara som jag...o varför.Det måste ju finnas någon mening med att alla är olika, o att just jag är som jag är....eller? Sen visst vill man väl vara smart/snygg/smal/snäll mm som en del andra, men i det långa loppet är jag rätt nöjd med mig själv....Kanske kommer det med åldern? att man finner ro i sig själv......Att man faktiskt kan gilla de där fräknarna som man avskydde som barn, att man faktiskt saknar den sprakande röda  hårfärgen som blivit brunare med åren...(fast som barn avskydde jag mitt röda  hår)...Fast att komma så långt som att säga att jag verkligen gillar min kropp sen jag fött tre barn...hm, nja kan bara säga : Det var bättre förr....hihi. Men även där kan jag på något sätt bli vän med mig själv, jag tränar o min kropp klarar det mesta, gå långt, träna, frossa i godsaker o min kropp protesterar nästan aldrig....

Sen klarar min kropp att springa (ok, gå) runt med alla tingen i huset, o byta plats på dem, ja vem skulle göra den ack så viktiga sysslan annars?? Jag bara frågar.....

Dessa "kuber" hängde jag först på väggen, men nej jag gillade inte det.....De fick en ny plats på de vägghängda skåpen i hallen. Det går ju att byta föremål i dem så då blir det ju förändring .....igen.

Kramar på er  o ha en skön kväll

Kommentarer
Postat av: Liza

Ja, man ska vara sig själv för det är ingen idé att försöka vara någon annan.. man kan ju ändå inte lura sig själv!! Men visst önskar man vissa förändringar i utseendet ibland - men det viktigaste är att man tycker om sig själv, först då kan man tycka om andra.

Kuberna är ju superfina där.. och bra att man kan förändra dem.. vi som gillar att ändra på saker och ting uppskattar sådant till fullo!:D

Har hunnit på min Cultaffär efter jobbet idag, hade kvar pengar på ett presentkort så det kostade inte många kronor det jag fick med mig hem!! Är så nöjd!!

Nu kommer snart mannen i mitt liv hem så det är dags för middag och sedan så är det körövning!

Ha en fortsatt skön kväll vännen!

KRAAAAAAAAAAAM!

Liza (som snart inte har någon karusellkänning alls utom när jag ska sova)!!

Postat av: Mallan

Visst kanske det var bättre förr, det kan jag ju mena ibland för min egen del... men man ska alltid vara sig själv, helt klart =) Jätte fint med de där kuberna! & sån där häst vill jag oxå ha blinki =) Kram.

2009-02-12 @ 18:23:45
URL: http://mallans1.blogg.se/
Postat av: Linda P

Du har så rätt så! JAaa, vem ska annars kånka runt på alla prylar ;) Här hemma gör ju jag samma sak :) KRAM

2009-02-12 @ 18:33:21
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du har så rätt så, att man ska vara sig själv. Dumt att man inte hade lika lätt för att tänka så när man var yngre....Det där med kroppen kan jag hålla med om, efter tre barn på fem år så är det ju inte så konstigt=) Fast jag känner mig faktiskt ändå ganska stark.Ha en bra kväll!

/Anna!

2009-02-12 @ 18:36:07
Postat av: Livet i byn

Jag är också nöjd med mig själv, även om jag inte är perfekt. Tror det kommer med åren...kanske på gott och ont :0)~Livet i byn

2009-02-12 @ 19:21:26
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Annelie

Snyggt och vilken snygg tapet ni har...

Kram

Ps håller med dig om allt i ovan skrivna inlägg Ds

2009-02-12 @ 19:43:30
URL: http://anniebo.blogg.se/
Postat av: soffie

wow så snyggt å tapeten är ju såå himla snygg,

må gott

2009-02-12 @ 19:59:15
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: FURNISH.etc

Jättefint! Gillar speciellt kuberna och hur du har "inrett" dem. Kram Emmy

2009-02-12 @ 20:24:11
URL: http://furnish.blogg.se/
Postat av: Fröken Fräken

Jag sitter just nu och kollar på Top Model och efter det känner jag mig väldigt nöjd med mig själv.. samt smart!! ;-) Klart att det finns saker som man inte är helt nöjd med, men det finns ingen annan person som jag hellre skulle vilja vara. :-)Flytta runt på grejer är ju en jätteviktig syssla ju, det gör jag heeela tiden. Nu har jag lagt till något nytt, en randig plastmatta i hallen. Jag var först tveksam om färgen men nu när den kom på plats så lyfte den hela hallen :-)

2009-02-12 @ 20:37:01
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Malin B

Visst är det så att man ändrar sig med åren, inte är det väl SÅ farligt med bred bak, sneda tänder och en massa prickar i ansiktet?!Att springa runt med grejerna är en väldigt viktig uppgift. Malin håller med! =)

2009-02-12 @ 21:25:02
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: MoaSve

Fin Blogg!

2009-02-12 @ 21:25:42
URL: http://moasve.blogg.se/
Postat av: Anna B

Är ganska stolt över mig själv efter en dag som var toppen igår. Men när man tittar sig själv i spegeln får man många funderingar... Men nöjd tror jag aldrig att jag blir!

Ha det gott! Kram Anna

2009-02-12 @ 21:42:55
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Barnens Hjältar

Vilken snygg tapet!

var hittar man den?

2009-02-12 @ 22:44:03
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Gabbi

Morning vännen...

Saker kan se helt annorlunda ut, bara dom får en annan plats...härhemma flyttas allt omkring...Ofta!!!

Hahahah...J sa alltid att jag va en rastlös själ!!

Ha en fin fredag..

2009-02-13 @ 06:46:20
URL: http://mamsen71.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Vad tapeten var jättefin! Håller med dig till fullo. Kul att se dina "små" förändringar här och där. Önskar dig och din familj en trevlig helg.

2009-02-13 @ 08:29:27
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Anne

Klart att man ska vara nöjd med sig själv! Och vad fint det blev med kuberna. Önskar dig en skön helg i det soliga vädret.

2009-02-13 @ 08:41:26
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: Petra

Jag tror oxå att det kommer med åldern... Men man lär ju känna sig själv ju äldre man blir.

man har nog inte lika stora krav heller, utan hittar det positiva i sig själv och är nöjd med det.Du har skrivit det sååå bra.

Du har gjort den viktigaste sysslan av dem alla.....

Det är DET som gör hemmet. + att man tröttnar inte lika fort på rummen om man förändrar lite emellanåt.ha en mycket trevlig helg

många kramar

2009-02-13 @ 11:19:30
URL: http://godisfrun.blogg.se/
Postat av: Karin

Låter som en bra insikt. Att acceptera sig själv som man är.

2009-02-13 @ 13:46:30
URL: http://hemochliv.blogg.se/
Postat av: Mari

Lika bra att gilla läget, man är som man är när man inte blev som man skulle......fast jag trivs förträffligt med att bli som jag inte skulle eller så blev jag som jag skulle. Har nog som sagt var med åldern att göra.....Snygg tapet och bänken är en riktigt höjdare!!

Kuberna passar ju bra där....

Har lite nytt att visa men orken har lixom inte funnits där, vet ju knappt vart jag bor efter denna veckan och nästa blir likadan, jobbar dyng måndag morgon till tisdag morgon.....samt söndag kväll nu.Har knappt rört datorn sen i torsdags.....Ha en mysig alla hjärtans dag och kram på dej vännen!!

2009-02-14 @ 07:48:04
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Postat av: Annette

Mycket klokt skrivet.Kram Annette

2009-02-14 @ 23:31:50
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback