Pigg som en lärka (nästan)..


Från att ha legat pall igår känner jag mig nästan frisk idag...Javisst är jag täppt i näsan men jag har inte ont någontstans o då är det ju jätteskönt att vakna. Så hunden fick sin morgonpromenad o maxi fick ett besök av mig oxå (veckohandling)...

När maken kom hem igår tyckte han att jag såg för eländig ut. :Ja där ser du vad smink gör underverk svarade jag. När han kom hem efter ett ärende hade han köpt en bukett tulpaner till mig, för att pigga upp mig.....så snäller så.





Vita blev det denna gången. Jag har haft tur med mina tulpaner, de har stått i en hel vecka, sen har jag köpt en ny bukett o den har stått i en vecka...osv..

Så i Fredags kom så äntligen vår nya tv. Vi har haft en "lånetv" ett tag nu (från makens jobb). För ett par veckor sen bestämde vi oss för att inte behålla den, vi var inte nöjda alls med den, dåligt bild bla...Några dagar efter maken beställt en ny så går "lånetv:n" sönder, jo det är sant....Ljud o bild försvann....Tur i oturen att den nya var på väg. Maken beställde även ett högtalarsystem (vet inte varför karlar tycker det är så viktigt?)...Måste säga att kolla på Mamma mia med det ljudet blev lite maffigare...



Innan oroade jag mig (ah det var väl o ta i ) över vad jag skulle ha på tv-bänken när tv:n kom upp på väggen..Men det löste sig ;)




Denna fungerar oxå som DVD, när den är igång så lyser det på den (syns inte på denna suddiga bilden, alla de bilderna blev suddiga, men det är väldigt klarblå text som syns, står tex DVD när man satt ner en film däri)



Måste ju finnas belysning på tv-bänken....



Lite grönt med...

Ha en fin dag, o tack för alla kryapåmig, det är säkert därför jag känner mig så bra idag.
/kramar


Kommentarer
Postat av: Anne

Så skönt att du mår bättre. Tänk vad tulpaner kan göra :) Fint det blev med den nya tv:n. Och det där med ljud och just män förstår inte jag heller :)

Postat av: fia

vilka fina bilder och vita tulpaner är ju så fint .

2009-02-04 @ 15:07:24
URL: http://ajaxen.blogg.se/
Postat av: Lotta

superfiiina mysiga bilder och vita tulpaner e de finaste som finns!!

2009-02-04 @ 15:33:14
URL: http://www.gottablandat.wordpress.com
Postat av: Lotta

superfiiina mysiga bilder och vita tulpaner e de finaste som finns!!

2009-02-04 @ 15:33:27
URL: http://www.gottablandat.wordpress.com
Postat av: Anna

Måste bara skriva till dig nu=) Tittar din blogg i stort sätt varje dag och tycker så mycket om den, dumt att "bara" läsa utan att lämna några ord. Men nu skriver jagler. Måste fråga...jag gillar dina lampor så mycket, kan du inte fota dem och skriva var du köpt dem blink, blink Speciellt de runda taklamporna och den du har på tv-bänken..

Kram!

2009-02-04 @ 15:44:57
Postat av: C a m i l l a

Fortsätt att krya på dig! :) Vilken gullig make du har, som kommer hem med tulpaner. :)

Jag håller med dig, det är himla bra kvalitet på tulpanerna nu. Det räcker med att köpa nya varje torsdag för oss, tidigare tyckte jag knappt att de stod 3-4 dagar.

Du har lika vas som mig ser jag, från Maxi. :) Men jag har en rosa. Jag har för mig att du bloggat om det tidigare också, precis när jag köpte min. De är snygga, lite frostiga så där.

Vi kör också Samsung på TV:n, mannen var helt bestämd på det - att de har bäst kvalitet. Vi är jättenöjda med våran också. Förstår inte att man stod ut så länge med den stora klumpen till TV man hade förut.

Usch, jag vill också träna nu... ut och gå... Nu har jag varit hängig och stilla i 3 dagar.

Kramar!

2009-02-04 @ 15:58:38
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Susihus

Va skönt att du är på bättringsvägen äntligen! Härligt med lite blommor kan ju pigga upp vem som. Trodde väl inte att det skulle vara några bekymmer med att hitta saker att ha på tv bänken. Jag väntar med spänning på att vår tv oxå ska komma upp. Hoppas oxå att diskmaskinsreperatören har varit hemma hos oss idag och lagat maskinen.....så vi slipper diska för hand. Eller tråkigast är tycker jag att det ser så uppställt ut när man inte får undan sakerna i maskinen. Kram på dig

2009-02-04 @ 16:43:20
URL: http://susihus.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Härligt att vara på bättreingsvägen och ännu bätrre förstår jag att man mår när det vankas så fina blommor... Vilken tur att den inte gick i sönder tidigare då. Fint det blev!

2009-02-04 @ 17:03:57
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Vad läcker DVD-spelare med mera var!!

var kan man köpa en sån?

2009-02-04 @ 18:04:10
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Anna B

Det var en prydlig vägg... Önskar att du får fortsätta må bättre och bättre! Kram Anna

2009-02-04 @ 18:07:02
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Annette

Skönt att du mår bättre.



Gullig man du har som ger dig blommor.



Jag är avundsjuk på din TV, vill också ha en platt TV, men eftersom den "gamla" tjockteven fungerar känns det fel att byta ut den (och dyrt).



Män och bra ljud... tydligen en viktig kombination :-) Men Let´s dance är roligare att se på med bra ljud :-) Så då är jag glad att P har köpt bra ljudanläggning. Och om du ska se på Melodifestivalen så märker du stor skillnad.



Kram Annette

2009-02-04 @ 18:40:18
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Zassi

Åh tulpaner kan pigga upp :)

Finfina bilder bjuder du på.



Kramkram

2009-02-04 @ 18:41:28
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: Nilla

Hej på dej

Nu var det längesen jag kikade in ...hoppas att du är frisk nu..må så gott

2009-02-04 @ 19:53:23
URL: http://fnilla.blogg.se/
Postat av: Malin B

Visst blir man snudd på religiös när man varit sjuk och piggnar till! ;)Tacksam menar jag. I vardagslag tar åtminstone jag för självklart att jag ska vakna frisk och kunna ånga på som vanligt.



Vackra tulpaner, visst blir man glad av vårblommorna och ännu gladare för den omtanke när man får dem. Du har en gullig make du.



Jag har jobbat hela dagen i dag eftersom det inte var någon hoppning för hästekipaget i eftermiddags. (Instruktören hade förhinder.) Jag börjar hur som helst se slutet i min jobbhög vilket är väldigt skönt så snart ska det bli ordning och reda på alla fronter.

Kram från mig.

2009-02-04 @ 22:51:42
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Mari

Så gott att du är piggelin igen!

Snygga högtaler visst blir det ett annat ljud, gillar mina små blommor och suben blir gott ljud för liten peng....skulle vilja ha en DVD har faktiskt ingen.....fast tittar aldrig på film heller för den delen men kanske jag hade gjort det om jag hade en vem vet....



Blev himla snyggt på bänken du!



Har ingen lampa på Tv-bänken och det saknar jag men vet inte vart jag skulle få rum med den.....får inte bli för mycket eftersom min TV står på bänken.

Funderar på att kasta upp den på väggen men undrar om väggen tål det, typiskt en av de få gipsväggarna här annars är det värsta hårda betongväggarna.



Tulpaner ska jag köpa till helgen för då är jag ledig. Fick ledigt idag oxå för jag jobbat så otroligt mycket nu, himla gött!



Nähä! Nu ska jag fortsätta stryka gardiner.....kl 5 på morgonen, det vill till att utnyttja dagen, ska ta en tupplur sen och senare blir det bort till dottern och spackla......fullt upp!



Kram och en superdag vännen!!









2009-02-05 @ 05:12:24
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Postat av: Kristina- Fru Inredning

Fina tulpaner du fått av mannen:)Vad kul med ny tv:)Vad är det för högtalarsystem han köpt? Snyggt:)

Kram Kristina

2009-02-05 @ 09:31:51
URL: http://fruinredning.blogg.se/
Postat av: Liza

Hej vännen! Är sjuk igen så jag såg inte din fråga om garnet förrän idag!

Tindra ska egentligen stickas på nålar nr 4 och 20 m är en dm. Du kan ta vilket garn som helst till kuddarna - anpassa bara maskantalet till hur stor du vill ha den!!

Nu ska jag stänga ner igen, har fått något fel på balansnerven så hela rummet åker karusell fruktansvärt obehagligt! Ska sitta upprätt så mycket som möjligt enligt sköterskan! Förhoppningsvis ska det gå över på ett par dagar.. upp till en vecka. Tyvärr blir man illamående av allt karusellandet också!

Hoppas att det går bra med kudden.. ska bli kul att se resultatet.

KRAAAAAAAAAAAAAAAM!

Liza

2009-02-05 @ 13:14:34
URL: http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Dahlarna

Snyggt! Är den vita Samsung en DVD-spelare? Eller är den hårddisk/digitalbox/DVD i ett? Riktigt snygg var den iallafall. Vill gärna veta vad det är, så vi är i behov av en ny DVD... Denna var riktigt snygg & tog liten plats... Ha en fortsatt bra dag! KRAM!

2009-02-05 @ 13:30:21
URL: http://dahlarna.blogg.se/
Postat av: Mallan

Va fint det vart =) Haha du har så rätt i det där... typiskt killar & "ljudsystem" ;) & det där var ju fina grejjer & vita dessutom! Kram M.

2009-02-05 @ 19:25:21
URL: http://mallans1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback