Körkortet i hamn...


GRATTIS TILL KÖRKORTET!!!!



Tjoho, idag fick vi då äntligen anledning att ge sonen detta kortet....Han klarade uppkörningen o jag är så glad för hans skull....Ska bli skönt för honom att slappna av lite nu för det har varit några nerviga veckor för honom...(ja han har väl att brås på, mig då). Så nu kommer väl det bli nervigt för oss föräldrar istället när han ska ut på vägarna o fara...

Ha de fint
/kramar

Kommentarer
Postat av: Mia

Åh vad roligt.. Grattis till sonen!! Då kanske ni inte får se bilen så mycket ;-) Om ett år ungefär är det min sons tur att ta körkort..



Kram

Mia

Postat av: tinaminastina

Å vad kul...hälsa honom ett stort grattis från oss alla här!Förstår att det har varit lite nervöst ett tag, nu kan han äntligen slappna av och njuta av körkortet.



Hoppas allt är bra med er alla, här rullar livet på som vanligt. Idag är J på Liseberg med några kompisar och igår var hon i Malmö och såg U-21 matchen.Snacka om att förflytta sej runt i sverige =)=)

Sitter här och är lite glad,budade just hem en fåtölj på en auktionssajt,enkrona.se,så nu har jag den att vänta på.Den är en kopia på en fåtölj som heter Corona...en designad historia som är sjukt dyr,men kopian duger bra åt mej =)=)



Annars planerar vi lite för midsommar.Vi ska ha goda vänner här på lite grillat mm,och deras barn kommer också...de är i samma ålder som våra,ska bli kul att träffas.

Just nu är P ute och klipper gräs,de har ju lovat regn i morgon så vi får passa på ikväll.Vill ju ha lite snyggt i trädgården till midsommar.



Såg i förra inlägget tyget du sytt kuddar och tavla av,jätteläckert.Skönt att ha en soffa att kunna lägga sej i och slappa.

Är superdålig på att kommentera, som vanligt,men det känner du ju till....vi får höras av framöver.Det är långt kvar till semester för P,så han tycker det är lite segt att jobba just nu,men för vädret skull gör det ju inte så mycket.Vi har beställt fint väder när det är dax för ledighet!



Ha det gott och hälsa han som fixade körkortet igen.....GRATTIS!



kramar från familjen tinaminastina

2009-06-17 @ 20:34:29
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: Linas inredning

Åh vad roligt, grattis till honom! Tog själv mitt körkort för bara 8 månader sedan så jag minns hur lycklig jag var den dagen, kan tänka mig att han är det! Ha en skön kväll :)

2009-06-17 @ 21:13:55
URL: http://linasinredning.blogg.se/
Postat av: Annette

Det var roligt att han har körkort nu. En stor dag.



Ha en fin helg!



Kram Annette

2009-06-17 @ 22:13:29
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Anonym

Grattis till sonen - tro jag det att det känns skönt!! För min dotter börjar närma sig att det börjar bli dags att köra upp snart, lite svårt med tider under sommaren. Sen ska man oroa sig för deras bilkörning där ute i stora världen ...

kram Milla (Flower power bloggen)

2009-06-17 @ 22:32:49
Postat av: Milla

Grattis till sonen - tro jag det att det känns skönt!! För min dotter börjar närma sig att det börjar bli dags att köra upp snart, lite svårt med tider under sommaren. Sen ska man oroa sig för deras bilkörning där ute i stora världen ...

kram Milla (Flower power bloggen)

2009-06-17 @ 22:34:07
URL: http://millaflower.blogspot.com
Postat av: Fina Matildas mamma

GRATTIS! Det är verkligen en skön känsla när man har det där kortet.

2009-06-18 @ 08:15:47
URL: http://www.finamatilda.blogspot.com
Postat av: C a m i l l a

GRATTIS till sonen! Vilken härlig känsla!

Bonusdottern fyller 18 i septemper, så nu blir det till att sätta igång riktigt på allvar med övningskörningen med pappa.

Kram och ha en skön midsommar!

2009-06-18 @ 09:09:04
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Malin B

Å, grattis!!!

Det är allt en speciell dag då kortet är i hamn!

2009-06-18 @ 09:09:24
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Petra

grattis till sonen och hans körkort.

ha en trevlig midsommar



kramar

2009-06-18 @ 13:23:08
URL: http://godisfrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback