Spraymålad ljusstake...Äntligen tog jag tag i saken.....Svart blev den, saken som stått i förrådet i mååånga herrans år (ja typ 10, 15 år kanske). Den har bara stått där, ställd åt sidan, som ett fult objekt, fast ändå.....Fasta, starka, stora händer har format denna pjäs (vet inte vad jag ska kalla den annars)...Den har aldrig fått komma in i huset, förrns nu...Sedd med andra ögon blev den plötsligt nästan vacker. En pappa, en farfar har fått till detta "konstverk", o nu har vi vett nog att uppskatta den. Sliten, gammal o oälskad har den plötsligt fått ett värde....Före spraymålning...ganska oansenlig o grönmålad..

I kvällsmörkret.....o vad levande ljus är vackert. Makens farfar har gjort denna golvljusstake för många år sedan. Egentligen är den väl kanske lite för snirklig för min smak, men som svart o med svart ljus i så funkar det. Får se om den har hittat sin plats i hallen, eller om den får flyttas runt lite ;)

Ha de fint mina vänner
/kramar

Kommentarer
Postat av: Åsa

Gud, vilken skillnad! Den blev ju jättesnygg!!

Postat av: Annelie

snygg tycker jag...

kram

2009-10-08 @ 19:36:50
URL: http://anniebo.blogg.se/
Postat av: Therése

Men du...jag tycker den blev jättefin!!

Och lite speciellt eftersom den är gjord av en nära släkting, finns ju bara den!

Gjorde sig jättefint där i hallen ;-)

Ha en skön kväll nu!

Kram Therése

2009-10-08 @ 20:30:41
URL: http://idafiliphugo.blogg.se/
Postat av: soffie

men guuu va snygg den blev,

va duktig du är

kram

2009-10-08 @ 21:12:12
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Mia

Den blev ju jättesnygg :-)

Lite färg kan göra mycket..Kram

Mia

2009-10-08 @ 21:27:53
URL: http://nattmia.blogspot.com
Postat av: Malin B

Jag älskar saker som har en själ och historia! =)

Dessutom piffade du upp den så bra.Konstigt nog hade jag ingen större träningsvärk i dag, bara i "underarmen". ;) DET hade jag faktiskt inte räknat med. Uppenbarligen finns det muskler där också. ;)Härligt att det är fredag i morgon men som sagt, huj vad veckorna springer på.Kram på dig!

2009-10-08 @ 21:42:28
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: petra

Den blev superfin.HA det bra

kram

2009-10-08 @ 22:42:07
URL: http://godisfrun.blogg.se/
Postat av: Annette

Va snygg den blev som svart!! Kul med saker som är gjorda av någon man känner.Kram Annette

2009-10-08 @ 22:58:41
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Den blev ju jättefin med ny färg. Mysigt med alla levande ljus och snyggt med svart. Trevlig fredag!

2009-10-09 @ 11:35:10
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: tina

Hej där vännen! Äntligen har jag tagit tag i bloggandet igen...ett tag hade jag bestämt att lägga ner bloggen,hittade ingen som helst inspiration men den börjar sakta komma tillbaka tror jag. Om inte annat när man kikar in här..som vanligt är det alltid nåt nytt snyggt du visar.Ljusstaken är jättecharmig och fin blev den med ny färg...fint med saker som har ett värde för en,fint att blanda inredningen med gammalt och nytt!Annars rullar allt på som vanligt,mycket i skolan för ungdomarna och mycket på jobbet för P...han är trött som vanligt=)Hoppas nu att vi kan bli klara med veden och garderoben så vi kan vila lite från allt här hemma ett tag. Badrummet får vänta(som vanligt)tills efter jul,ingen mening att stressa upp sej och slita innan jul...vill ju känna lite lugn och ro när december kommer,eller hur. Vi var och handlade på oss gråsvart klinkers till golvet,33x33 och vit mosaik som ska vara bakom handfat och toa på väggen.Sen blir det nog råspont som vi vitlackar på väggarna...jaja vi har ju lite tid att planera allt på.Skönt att ha börja att samla på sej lite saker iallafall...H är inne i en intensiv fas i skolan med projekt och tentor som avlöser varandra och om en vecka ska han påbörja sin praktik som han ska göra på kommunen.Han hälsade på där idag och det verkade vara toppen...han var välkommen och det fanns massor med jobb,de ska lägga om hela nätverket här i kommunen så det låter ju positivt.Många av praktikplatserna leder ju till jobb efter utbildningen så vi hoppas att det kan bli så...det är inte lätt för ungdomarna nu när konjunkturen är som den är.Hoppas allt är bra med er alla...ha nu en skön helg och hälsa alla! Stor kram från mej!tina

2009-10-09 @ 17:20:15
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: Camilla

Titta vad fint det blev! =)

Kram!

2009-10-10 @ 22:08:51
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback