Lite Fredagstankar...



Ibland blir livet inte som man tänker sig, o det är kanske det som är felet...att man tänker o planerar för mycket, då kan så mycket gå fel....Livet är heller inte rättvist, nej livet är fullt av orättvisor...Det är orättvist att folk svälter, att folk är utan hem, att folk är ute i krig, att folk är utan jobb, att folk oroar sig för sina barn, att folk ororar sig över ekonomin osv...O vem kan gradera folks olika svårigheter? Vem kan säga vilket som är värst? Har man inte varit ute i krig eller varit med om något annat "hemsk" så kan tex. oron över hur barnen klarar sig i skolan vara fruktansvärt jobbigt.  Ingen vet vad "grannen" går igenom, vilka sorger de bär med sig...Jag menar att jag tror att alla har tider i livet då allt känns jobbigt och kanske meningslöst.....Men, jag tror också att morgondagen kan bli bättre, att man måste tro så....Livet har sina ups and downs, och att tro att ingen annan har det, då lurar man nog sig själv, ingen har bara ups hela livet...

Jag önskar att alla som har en jobbig period i sitt liv nu, ska kunna blicka framåt, fram mot en ljusare framtid...När allt känns som jobbigast, tänk... det kan bara bli bättre.

En trevlig helg önskar jag er alla...



Alla hjärtans dag är det på Söndag, strunta i alla butiker som skriker.....KOM O KÖP "detta" till dina nära o kära på alla hjärtans dag...Nej, ta hand om varandra istället o gör något trevligt tillsammans...

/kramar

Kommentarer
Postat av: Maud

Kikade in för att önska en skön helg...många kloka ord o tankar du kom med! kan ju bara hålla med...visst har alla <3 dag blivit lite mycket...varför tar vi till oss allt från amerika;( nee, umgås och lite go fika e riktigt mysigt!kramar

Postat av: Milla

Det där var uppmuntrande ord, själv har jag en sån där jobbig period just nu, en massa omvälvande saker som inte ger mig någon ro om dagarna och finns där hela tiden som ett malande.... URK om man kunde stänga av och inte tänka så mycket....

Jag går absolut inte alls på några hjärtansdag trix från handeln utan pussar lite extra på min familj... Själv har jag "oturen" att fylla år DAN före alla hjärtans dag så alla tycker jag fått nog den dagen :=) Kram och ha gott!

2010-02-12 @ 16:03:27
URL: http://millaflower.blogspot.com
Postat av: razzel

Tack för dina ord, de passade mig rätt bra som du förstår...

2010-02-12 @ 16:25:22
URL: http://hemmahosrazzel.blogspot.com
Postat av: soffiepropp

vad tänkvärt du skriver,

Många kramar till dej

2010-02-12 @ 18:19:26
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad fint du skriver, ska absolut ta orden till mig, Trevlig helg, Kram

2010-02-12 @ 20:56:27
URL: http://uppochnervandahuset.se
Postat av: Malin B

Jag håller med dig till fullo, livet går verkligen upp och ner. Jag tycker att det jobbiga blir lite mindre jobbigt när man har någon att dela det med, få lite stöd och uppmuntran. Det roliga blir ju också så mycket roligare när man får glädjas tillsammans. Det som den ena upplever som "inte så farligt" kan vara nära katastrof för den andre.



Jag håller också med om att ta vara på varandra, mysa lite extra tillsammans på söndag istället för att "köpa, köpa, köpa"!



Stor kram till dig!

2010-02-12 @ 22:28:22
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Annelie

Kloka ord som nog behöver upprepas många gånger..

Kram

2010-02-13 @ 09:12:49
URL: http://anniebo.blogg.se/
Postat av: Annette

Kloka ord!

Ha en fortsatt fin helg!



Alla hjärtans dag kram i förväg.

Annette

2010-02-13 @ 12:07:05
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Mari

Fint skrivet! Tänkvärt!

Har inte fastnat i Alla hjärtans dagtramset, har köpt vita tulpaner till mej själv idag det räcker så bra så.



Ha en bra fortsatt helg!! Kramelikram!!!

2010-02-13 @ 17:27:28
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Postat av: tina

Hej vännen! Fina tankvärda ord........



En kort kommentar blir det...men ändå...världens största allahjärtansdagskram till dej goa Maria! Hoppas du får en fin dag idag!



Hälsa din fina familj...så hörs vi!!



kram /tina

2010-02-14 @ 10:48:48
URL: http://[email protected]
Postat av: Liza

Håller med dig helt och fullt! Upp och ner är det ibland!

Önskar dig en riktigt skön söndag!

KRAAAAAAAAM!

Liza

2010-02-14 @ 11:36:27
URL: http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Ninni

Bra skrivet...



Vi ska nog ta och gå ut och äta idag hela vår lilla familj!



Ha en fin dag.kramen

2010-02-14 @ 12:19:58
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: LooMiZ

Alla hjärtans dag...Håller på med att lägga golv i källaren som du vet och tänkte just på det här med alla hjärtans dag. Vilka är då dessa hjärtan? Naturligtvis de som står en närmast. Ens familj. Släkt, vänner mm. Men jag tänkte under mitt arbete med golvet att det finns faktist de som är hjärtan utan att man tänker på det. De som bara gör så att allt finns, funkar och gör livet bra för en. Doldisar som jobbar för att man kan ha det bra. Jag tänkte på bagaren som måste stiga upp mitt i natten för att göra det där brödet jag handlar senare under dagen i affären. Killen med snöplogen som ser till att vägarna blir fria från snön mm. Alla dessa hjärtan som bara finns utan att man vet vilka de är, som faktist betyder mycket för en. Jag ska fortsätta i kväll och tänka på fler "hjärtan", för många finns det där ute, som man inte tänker på och som gör livet bättre att leva. Jag ska ge er en tacksam tanke för ni är mina hjärtan. Inte bara idag.

LooMiZ

2010-02-14 @ 21:10:02
Postat av: Pernilla

Vi har inte köpt en enda sak till varandra. Jätte skönt faktiskt.

/P

2010-02-14 @ 22:18:18
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: mo

Tjenare LooMiZ, svarar dig här idag då jag tyckte att du skrev en sådan fin kommentar...du har så rätt så, det finns många hjärtan/doldisar där ute som gör så att vardagen fungerar för så många... Tänk om man skulle hänga en påse med bullar på soptunnan nästa gång det är soptömning o skriva : Här varsegod, ni gör ett bra jobb....(fast de kanske inte hade vågat äta bullarna ;)



Bra jobbat med golvläggningen, snyggt som attan blir det...Ha de fint

2010-02-15 @ 15:26:00
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Så sant så. Ha en trevlig måndagkväll.

2010-02-15 @ 21:24:52
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: tina

Hej vännen!!



Hoppas allt är bra med er...tänkte kika in och önska en trevlig helg! Har ni också fått en himla massa snö? Här vräker det ner och killarna håller på och försöker få undan allt och de ska upp på garagetaket också. Idag ska vi bara slappa...baka lite och sen blir det melodifestivalen och OS.



Annars är allt som vanligt...P har fått operationstid om två veckor om allt funkar som det ska. Det blir en titthålsoperation och det är ju förhoppningsvis snabb konvalecens efter en sån. Skönt att ha det gjort sen..Nu ska vi fika lite här och sitta inne och kura och kika ut på det kalla vita, det blir nog en promenad i em också!



Ha en fin helg och hälsa de andra!



kramar i massor/tina

2010-02-20 @ 12:21:21
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback