Utekväll...



En på miljonen...så liten chans var det att syster skulle följa med ut igår....Ja, ni vet hur det kan vara, man bestämmer något, planerar o ser framemot det osv...(o tänker, ja då hinner jag ju fylla på garderoben med lite nya kläder, få till drömfrissan..gå ner 5 kg..hihi) Sen när dagen D kommer....aldrig har väl soffan sett skönare ut, chipsen har väl aldrig varit krispigare.....filmerna (repriserna) har väl aldrig var så bra ;) Meeeeen, plötsligt händer det, vi tog oss ut....

Vi är väldigt lika jag o syrran när det gäller kisseriet....vi springer på toa hela tiden o såklart går vi ju tillsammans (vilket vi inte gör normalt...hihi) när vi ändå behöver...samtidigt. Att toabesöken tar lång tid beror inte på oss (nej det enda komplimangen jag fick igår var att jag (ja både jag o syrran) är snabbkissare...). Nej, på damtoan tar det tiiiiid, man får vänta o vänta. Sen att ett yngre par tog upp en toalett o stod o....ja vad man nu gör på toaletten, ett bra tag....hm, det blev nästan rena lynchstämningen. Jag menar, det kunde ju hänt en olycka...Förra gången vi var ute så dolde sig bakom dörr nr 2 en kräkare...Vi tyckte oss höra en likadan toabesökare denna gången. Men även bakom dörr nr 1 gömde sig en kräkare (en kvinna, tom. något äldre än jag ;) hon kom ut o såg allmänt eländig ut o log urskuldrande...Vilken kväll va?? Man gör sig fin, tar på snygga kläder, lägger en så bra mejk man kan...o sen, sen kräks man bort hela mejken (ja tårarna kan ju flöda fritt under ett kräkanfall)...kommer ut från toan, rödmosig o med dålig andedräkt....Inte hennes kväll helt enkelt....





Att få till några bilder var inte lätt, de ville ju inte stå stilla.....till höger står svågers lillebror..





En suddig lillebror.....



Ja, o det gick vilt till så ordningsvakter (2) fick gå upp på scenen för att hålla ordning på skocken.....

Japp, det var vår kväll, strumporna höll allt på plats Ana...hihi, tyckte faktiskt de var bra....

/kramar på er

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ni verkar ju ha fått till en bra kväll ändå. Jag känner sååå igen det där med att det är så segt att ta sig ut då man väl bestämt något...

Men sedan då man kommer iväg, brukar det ändå bli kul, det är just att lämna hemmet som är det "jobbiga" (även fast man är där jämt annars).

Kan inte skylla på åldern, jag har alltid varit så.

Kram kram!

Postat av: Joanna

Ojoj det var som attan folk så det behövs ordningsvakter i lilla byn, haha. Men det är klart händer det saker så sällan så blir väl folk som galna, typ kossor på grönbete ;)



Jodå visst finns här ett liiitet utbud av inredningsattiraljer, men bor man mitt i det så tröttnar man ganska snabbt. Innan tyckte jag att det var jätte spännande att åka till K-stad, nu tycker jag att här aldrig finns något nytt. Så det kan gå! Undra om samma känsla hade infunnit sig efter en längre tid i huvudstaden också??



Hoppas att du får en bra dag, så här dagen efter och allt...

Kramen

2010-03-07 @ 14:16:57
URL: http://mittlivsomjoanna.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Låter som en vild - och kul! kväll:D om man bortser från der där kräkandet på toaletterna då. Ha en trevlig söndagkväll!

2010-03-07 @ 16:55:14
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Malin B

Vad kul att ni fick till en bra utekväll iallafall! =) Tur att det inte var ni som kräktes bort en kväll. Det är ju himla onödigt!

Sådana där strumpbyxor verkar vara något att fundera på. ;)

2010-03-07 @ 16:59:48
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Ninni

Ni verkar ha haft kul trots kräktoaletter..urk!



Ha en fin fortsatt söndag..kramen

2010-03-07 @ 17:00:42
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: soffie

men å vilken trevlig kväll ni fick va roligt!

ha en goo ny vecka!

2010-03-07 @ 18:42:20
URL: http://soffie69.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback