Efterrätt som smakade smaskens...

Måndag igen, helgen går verkligen fort, särskilt när alla är samlade och man vill att det ska så vara ett tag ;) I veckorna är det bara jag o dottern som äter middag ihop (maken jobbar seeent).Jag tycker det är kul att tända ljus o göra det mysigt fastän det bara är vi två...Vi kan sitta o prata lääänge efter att vi ätit upp maten. Det är så trevligt att höra hur hennes dag har varit o lite killsnack osv. blir det ju med ;) Fast idag blev det inte så, nej idag var det en pojke med hem (en ny version ;) o de hälsade bara (ja vad trevliga de flesta ungdomar är, han tog i hand o presenterade sig...det ger alltid ett bra intryck) o smet in på hennes rum. Det verkar även som killar ( inte mina ) äter väldigt lite, eller är de bara lite blyga, för det är än så länge ingen av killarna som varit hemma hos dottern, som tackat ja till mat ;) Annat är det med killarnas kompisar, de äter mer än gärna när man bjuder dem...

Helgens middagsbjudning gick bra, dottern gjorde efterrätt...Crème brûlèe i långa lass blev det...Det var första gången vi (dottern mest, jag hjälpte till lite) gjorde det, o första gången jag åt det oxå, det blev väldigt gott...Flickan som lekte med elden ;)

Ha en fin vecka

/kram


Kommentarer
Postat av: Malin B

De är nog bara lite "fina i kanten" så där i början pojkarna. ;) För nog brukar de kunna lassa in ätbara saker?

Vilken KUL grej ni har till efterrätten. Lyxvariant ju. ;) Jag känner hur det vattnas i munnen - men på måndagskvällen brukar ju jag ha ett konstant sug. Men jag försöker intala mig att det räcker gott och väl med lite god frukt sedan.

Kram!

Postat av: susihus

Visst är det mysigt att tända ljus och mysa till det. Vi är storkonsumenter av ljus av alla dess slag, nja inte doftljus då. Ha en härlig måndagkväll

Kram kram

2012-01-30 @ 19:46:41
URL: http://susihus.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh creme brulee är bland det bästa.

Ha en skön vecka,

Kramiz

2012-01-30 @ 19:50:28
URL: http://blogg.magnusochselma.se
Postat av: Camilla

Men himmel så gott! Skulle inte våga mig på att göra sånt själv och om det blev gott, skulle jag inte kunna låta bli att äta upp rubbet! Det där är nämligen en av mina absoluta favortidesserter!

Kram!

2012-01-31 @ 07:59:08
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback